Tilmelding som ekspert, underviser

Er du rigtig dygtig indenfor et eller flere af de emner som præsenteres på NetSpirit kan du oprette dig som ekspert, underviser. Du vil komme til at tjene penge på at undervise og hjælpe andre med vejledning og svar. Læs mere

left-netspirit-6-siden

Ansøgning om
at blive underviser, ekspert

Anfør venligst kun de emner som du virkelig er dygtig til.

 

Sådan foregår det 

NetSpirit er Danmarks ældste og største hjemmeside om spiritualitet. Med mere end 8000 besøgende om dagen er NetSpirit populær og besøgt af et bredt udsnit af befolkningen. Selv om de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirits brugere et bredt udvalg af befolkningen.

Vi ønsker at være det foretrukne samlingspunkt for alt der vedrører spiritualitet og her er du en vigtig del. Vi modtager rigtig mange henvendelser om hjælp og rådgivning.

Online rådgiver, underviser
Alle disse mange henvendelser om hjælp har vi ikke selv kapacitet til at løfte.  Og derfor har vi brug for samarbejdspartnere. Kan du rådgive online har vi stor brug for dig. Som online ekspert vælger du helt selv hvilke opgaver du siger ja til.

Når vi modtager en opgave har brugeren på forhånd allerede selv defineret og betalt for udførelse af opgaven. Dette kunne eksempelvis være betaling for et svar i vores brevkasse.

Afholdelse af foredrag, kurser mv.
Vi har også brug for eksperter som kan afholde kurser og holde foredrag. Når vi modtager sådanne forespørgsler vidersendes de til den,  der anses for bedst kvalificeret til at løfte opgaven. Vi står for bookning og du står for udførelse  – Ansøg her

Spørgsmål?

  • Stil spørgsmål i NetSpirts forum på Facebook.
  • Skriv direkte til os via Kontaktform.
  • Se vores omfattende FAQ