Om NetSpirit

NetSpirit er Danmarks største og ældste hjemmeside om spiritualitet. Her gives et overblik over og forståelse for det spirituelle univers. De spirituelle begreber forklares og kobles til hinanden. Du kan med andre ord her finde en tilbundsgående forklaring på alle spirituelle begreber – wellness, yoga, tarotkort, I Ching, kinesisk astrologi, mytologi, etc.

Ved at lave en letforståelig men samtidig dyb, og så vidt mulig objektiv tilgang til spiritualitet er det NetSpirits håb at kunne bidrage til en lille smule mere forståelse og respekt mennesker imellem. Da NetSpirits vision at man her på siten skal kunne få svar på alt, hvad der har med spiritualitet at gøre – eller i det mindste blive hjulet et stykke på vej – er vi hele tiden på udkig efter nye skribenter, så hvis du mener, der er et område som vi kunne blive bedre til med din hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

I det hele taget er din hjælp til at gøre NetSpirit til en bedre site meget vigtig. Finder du manglende link, er der noget du ikke kan finde, er der noget du synes vi kan gøre bedre, eller er der noget vi gør supergodt og bare skal blive ved med etc., så fortæl det til os.

På forhånd tak for dit engagement

left netspirit samarbejde forside3 - Om NetSpirit

PRESSEMATERIALE

Har du brug for højtopløselige fotos mv. til brug for pressemateriale så kontakt os.

Adresseliste

Ønsker du at blive vist i vores adresseliste, så tilmeld dig. Det er gratis! NetSpirits adresse- og forhandlerindeks,  er den primære indgang for vores besøgende til at finde forhandlere og alternative behandlere.

Samarbejde med NetSpirit

  • Ønsker du at bidrage med tekst, illustrationer eller andet så skriv til os.
  • Ønsker du at få nogle af vores funktioner vist på din egen hjemmeside så kontakt os.
    Ønsker du at bytte link med NetSpirit så opret et link til NetSpirit på din egen hjemmeside – og send os derefter en e-mail herom – så opretter vi et link til dig her.

donation version 01 - Om NetSpirit

Danmarks største hjemmeside om spiritualitet siden 1999.