Netspirits forum – Spørgsmål, svar, debat

Hvad vil du gerne vide mere om?

HER ER LINK TIL  – NETSPIRITS FORUM

NetSpirits forum på facebook er en gruppe som er åben for alle. Her er det muligt at stille spørgsmål, eller hjælpe andre med svar. Ligeledes er det muligt at reklamere for egne ydelser, reklamere for sin egen hjemmeside og hvad man nu ellers går rundt og laver, so man gerne vil fortælle andre om.

Det er naturligvis med en vis vedmod at vi siger farvel til vores tidligere forum som var placeret her på NetSpirit. Hvor det nye altså er placeret på Facebook. Årsagerne til flytningen er mange. Først og fremmest så tilbyder de store forums nogle fordele for vores brugere. Man behøver ikke lave en ny profil, man har i forvejen sine data beskrevet, etc.

Grunden til at vi i lang tid kæmpede for at beholde vores eget lokale forum var for at give vores brugere mulighed for at disktutere privat. For at fx kunne få tydet deres drømme uden at hele verden kunne følge med. Eller for at kunne stille personlige intime spørgsmål om vanskelige livsforhold. Dette kunne lade sig gøre på vores lokale forum da man her kunne optræde anonymt.

Dette var dog åbenbart mere vores tanker end det var vores brugers, for opbakningen til vores nye forum i vores nye version af NetSpirit som blev lanceret i foråret 2019 var begrænset. Og derfor valgte vi at åbne op for det nye forum, den nye gruppe på Facebook.

Med mere end 6000 unikke brugere pr dag her på NetSpirit er vi overbevidste om at den nye udgave af vores forum, altså den nye gruppe på Facebook nok skal få vind i sejlene. Til at hjælpe engagementet lidt på vej tilbyder NetSpirit at du ganske gratis kan få svar på alle spørgsmål om spiritualitet i gruppen på Facebook. Eneste kriterie er at du “liker” vores side på Facebook og opretter dit spørgsmål i vores nye gruppe, Du kan således eksempelvis få tydet din drøm ganske gratis. Eller du kan stille spørgsmål om alle de andre emner vi behandler på NetSpirit.

Med håbet om at I vil tage godt imod vores nye forum.

NETSPIRITS PAGE PÅ FACEBOOK

NETSPIRITS FORUM PÅ FACEBOOK

 

Info om adresseliste

Retningslinier NetSpirit forum

FAQs