Alle ydelser
TAROTKORT
Lær selv, foredrag, undervisning, mv.

Ønsker du at lære om tarotkort, er der naturligvis vores omfattende sektion om tarotkort – Danmarks største sektion om tarotkort. Men der er også meget mere!

Vil du selv tage teten, så er der muligheden for at benyttes vores guidet selvstudie. Her  laver du selvstudie, men efter trin-for-trin anvisninger således at du ikke farer vild undervejs og der sikres at du kommer hele vejen omkring. Vores guidede selvstudier kan med fordel suppleres med muligheden for at kommunikere direkte med en ekspert, og/eller stille spørgsmål i vores brevkasse hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

Er i en gruppe, der gerne vil lære mere om tarotkort er der mulighed for at få et online foredrag på et tidspunkt som passer jer. Her er mulighed for at stille spørgsmål undervejs og foredraget kan tilpasses til jeres ønsker, det som I interessere jer mest for.

Vælger du et online kursus får du rigtig undervisning. Altså sådan som man kender det fra et almindeligt kursus. Vores online kurser fås i to udgaver. Standard hvor et emne gennemgås via undervisning der strækker sig over fire dage, fordelt på to weekender. Og så et lynkursus hvor emnet gennemgås super hurtigt på blot to timer.

forum-03 STIL SPØRGSMÅL OM TAROTKORT Stil spørgsmål
Spørgsmål og svar via NetSpirits brevkasse.
Video forbindelse til ekspert DIREKTE ONLINE SUPPORT Læs mere
Du får direkte video kontakt med ekspert i tarotkort.
Få lagt tarotkort online af ekspert FÅ LAGT TAROTKORT ONLINE Læs mere
Få lagt tarotkort online. Personlig læsning.
Foredrag tarotkort FOREDRAG ONLINE
Læs mere
Du får et online foredrag om tarotkort. 1 time.
Kursus tarotkort KURSUS ONLINE
Læs mere
Du deltager i et online kursus om tarotkort. To weekender.
Selvstudie GUIDET SELVSTUDIE Læs mere
Selvstudie tarotkort. Otte lektioner.
Lynkursus spirituel LYNKURSUS ONLINE
Læs mere
Du deltager i et Lynkursus om tarotkort. To timer

 

KONTAKT
Noget du mangler?
Er du i tvivl om noget, så kontakt os


Tarotkort alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv. Feng Shui alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv.
Enneagrammet alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv. Astrologi alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv.
Drømmetydning alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv. Numerologi alle ydelser - Lær selv, foredrag, undervisning, mv.
Oversigt ydelser