FAQs

NetSpirits forum

De mennesker, som er i NetSpirits forum, er alle mulige mennesker, i alle mulige aldersklasser, med vidt forskellige baggrunde. Her finder du åbne og intelligente mennesker, der sætter pris på et seriøst mødested. Vi ønsker at skabe et varmt, sikkert og inspirerende sted, hvor mennesker kan opleve ægte og meningsfuld kontakt til andre. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af spirituelle eller religiøse tilhørsforhold og interesser og anerkender hvert medlems egen livs- og udviklingsvej.

NetSpirits forum – Vejen til hurtigt svar

Forummet er opbygget således, at det er brugere, der hjælper andre brugere. Viser din profil, at du udviser engagement og ikke kun stiller spørgsmål, men også forsøger at hjælpe andre, kan du forvente, at andre også vil prøve at hjælpe dig. Herved gør du andre brugere meget mere positive overfor at hjælpe dig. Det hjælper også gevaldigt at dine spørgsmål er velformulerede, samt viser, at du selv har brugt lidt tid på at finde svaret.

NetSpirits forum – Den rigtige kategori

Der er en del kategorier og derfor kan det være fristende blot at stille sine spørgsmål indenfor den overordnede kategori “Generelt / Fri debat”. Men herved risikere du at dine spørgsmål drukner i mængden. Tænk på at de andre brugere først og fremmest kigger efter ubesvarede spørgsmål indenfor de kategorier som de har viden omkring. Hver kategori har sine eksperter/brugere, der har viden på området, så vælger du den forkerte kategori, kan du risikere ikke at få svar.

NetSpirits forum – For de professionelle

Skal kunder have noget nyttigt ud af en adresseliste skal den tilbyde andet end blot en adresse, kort beskrivelse af hvad der tilbydes og et link til hjemmeside. Kunden forventer at kunne komme i umiddelbar dialog med dig, forventer at der er mulighed for at få rådgivning og hjælp via moderne kommunikationskanaler som chat og måske også videoforbindelse. Sådanne værktøjer stilles til din rådighed når du er oprettet som professionel – underviser, behandler, ekspert, mv – i NetSpirits forum.

NetSpirits forum – For de engagerede

Ethvert forum vil opleve at der er massevis af gode indlæg, sjove kommentrer og i det hele taget en konstruktiv og god stemning. Men der er også nogle som ikke kan finde ud af at tale ordentligt til andre, eller på anden måde opfører sig dårligt. Ved at være moderator på NetSpirit får du mulighed for at være med til at holde den gode tone, blokere for brugere som ikke kan finde ud af at opfører sig ordentlig etc. Er du interesseret i at blive moderator så kontakt os.

NetSpirit er Danmarks ældste og største hjemmeside om alt der vedrører spiritualitet . Med mere end 6000 besøgende om dagen er NetSpirit populær og besøgt af et bredt udsnit af befolkningen. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af nogle tilhørsforhold og interesser og besøges da også af såvel skoleelever, dem som er faktasøgende, dem som er forbeholdne og dem som værdsætter spiritualitet. Med en optagelse i vores adresseliste er du sikker på at blive set!

– Det er gratis at tilmelde sig
– Det er gratis at benytte vores platform til at kommunikere med dine kunder..
– Der er gratis at lave en udvidet profil

Kort sagt er det ganske gratis og alle de muligheder som vi tilbyder dig igennem vores adresseliste / optagelse i vores forum, er også ganske gratis. Vi ønsker at være det foretrukne samlingspunkt for alt der vedrører spiritualitet og her er du en vigtig del. Er du forhandler, behandler, tilbyder du kurser eller serviceydelser, eller er du på anden måde interessant for vores mange brugere, der søger info om spiritualitet, alternativ behandling, eller andre af de emner som behandles på NetSpirit så endelig opret dig i vores adresseliste.

Spørgsmål?

  • Skriv i Forummet, eller kontakt NetSpirit. 

left-netspirit-7-siden

 

Privatlivspolitik