Stjernetegn Fiskene – Vestlig astrologi

pisces 1 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

IMG 00000148 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Fiskene (Pisces) – Periode 19/02 – 20/03

Fiskene er det 12. og sidste stjernetegn i dyrekredsen. Stjernetegnet Fiskene ligger mellem Vandmanden og Vædderen. Solen bevæger sig igennem stjernetegnet fra midt marts til midt april. Stjernebilledet forestiller to fisk der er bundet sammen af et reb. Den ene fisk svømmer vandret, mens den anden svømmer lodret. I græsk mytologi repræsentere Fiskene  Afrodite og hendes søn Eros, som sprang i floden Eufrat, på flugt fra Tyfon.

Den typiske Fisk
Den typiske fisk er drømmende, fantasifuld og eskapistisk anlagt. Fisken siges at indeholde elementer fra alle de øvrige tegn og skønt dette er sandt nok, kan det samme siges at være gældende for de øvrige tegn. Fisken er særlig følsom overfor det kollektivt ubevidste – en for menneskeheden fælles psykisk erfaringsverden. Skønt fisken er følsom opfatter de ikke de lidelser som de føler som noget personligt. Fiskene opfatter lidelse som noget alment menneskeligt.

Fiskene flygter gerne fra dagligdagen og ind i deres egen perfekte fantasiverden. På grund af deres eskapistiske tendenser er de ofte glemsomme og ikke opmærksomme på deres umiddelbare omgivelser. Fisken er uforudsigelig, nogle gange nærværende og forstående og andre gange fraværende og fordømmende.

Nøgleord
Drømmende, uforudsigelig, spirituel, sensitiv, kreativ, fantasifuld, opofrende.

Berømte personer født i fiskens tegn
Gorbatjov, George Washington, Frederic Chopin, Dan Turèll, Jørgen de Mylius, Sepp Piontek, Palle Mikkelborg, Pia Kjærsgård, Brian Laudrup, Bruce Willis.

Fisken (Pisces) er tilknyttet elementet Vand
Vand-elementet an man se i Krebs, Skorpion og Fisk. Element Vand er knyttet til det følelsesmæssige. Disse mennesker har stærke følelser, som de lader sig styre og påvirke af i deres liv. De har stor menneskelig indsigt og forståelse.

Fisken (Pisces) er tilknyttet den bevægelige kvalitet
Den bevægelige kvalitet er evnen for smidighed og formidling De bevægelige tegn – Tvilling, Jomfru, Skytte og Fisk – er fleksible, villige til at udvikle sig, forandre sig og generelt åbne overfor transformation og tilpasning.

Fisken (Pisces)  er tilknyttet planet Jupiter
Astrologisk set repræsenterer Jupiter vores glæde, optimisme, udvikling, sociale fremgang, rigdom og velfærd. Jupiters position i horoskopet fortæller om hvordan vi forklare og forstår verden og ser en mening med vores liv. Den viser på hvilken måde vi formår at sammenfatte de forskellige dele af livet til en større helhed. Positive egenskaber er generøsitet og optimisme. Negative egenskaber er alle overdrivelser, ekstravagance, arrogance og ødselhed. Planeten Jupiter, repræsentere vores behov for at opleve verden som helheder, behov for en livsanskuelse.

Bedste partnermatch for fisken

astro vest partner hjerte - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit stjernetegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge vestlig astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv ved at have  harmoni mellem dit stjernetegn og de mennesker du omgås med. Bedste match: Andre Vand tegn.Konflikt: Med Luft tegn.

pisces 2 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Fisken (Pisces). Uranographia, Johannes Hevelius

Klik på dit stjernetegn

IMG 00000178 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Skytte

IMG 00000141 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Stenbuk

IMG 00000144 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Vandbærer

IMG 00000148 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Fisk

IMG 00000152 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Vædder

IMG 00000154 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Tyr

IMG 00000166 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Tvilling

IMG 00000168 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Krebs

IMG 00000170 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Løve

IMG 00000172 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Jomfru

IMG 00000174 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Vægt

IMG 00000176 - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Skorpion

 

VIL DU VIDE MERE

Nærværende afsnit indgår i vores sektion om astrologier. Du har mulighed for at læse meget mere om vestlig astrologi, kinesisk astrologi og indiansk astrologi. Brug navigationsmenuen til højre for at vælge hvad du gerne vil vide mere om.

I vestlig astrologi fortæller vi om de tolv stjernetegn og deres tilknyttede generelle karakteristik, samt tilknyttede element, planet, etc. Vi fortæller også om horoskoper. Et horoskop er en grafisk model, der gør det håndgribeligt, hvordan de himmelske indflydelser har påvirket og stadig påvirker os.

Horoskoper er en fortrinlig måde at komme ind i astrologiens forunderlige verden. Læs om hvordan du selv opsætter dit horoskop og læs dit ugehoroskop for den kommende uge. Kort sagt vil du vide mere om vestlig astrologi og dit stjernetegn er du havnet det rigtige sted.

Stil spørgsmål om astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

pisces - Stjernetegn Fiskene - Vestlig astrologi

Fisken (Pisces)

 

Ugehoroskoper