ONLINE FOREDRAG
Astrologi

Igennem astrologi kan du forstå dit liv, andre mennesker og verden omkring dig. Fokus i foredraget er på grundlæggende astrologi der virker i hverdagen. Astrologi, som du kan koble til dit liv og hverdagssituationer. Det grundlæggende værktøj i astrologi er horoskopet, og vi kommer omkring dets mange former.

  • Hvordan man beregner og tolker et horoskop
  • De tolv stjernetegn og hvad man kan bruge dem til.
  • Hvordan du kan berige dit liv gennem astrologien.
  • Hvordan man kan benytte astrologi i hverdagen til at få mere overskud.

DET FOREGÅR LIVE!

Bemærk at dette ikke er TedTalk eller Youtube. En foredragsholder holder et foredrag til jer. Præcis som ved et traditionelt foredrag. Det foregår online og i realtid. Indhold er tilpasset jer og det er kun jer som kan se foredraget. I kan stille spørgsmål undervejs.

Foredrag Feng Shui

Hvordan det foregår

Ved online foredrag har foredragsholderen et manuskript og supplere undervejs med at vise foto, illustrationer, grafik mv. Præcis som du kender det fra et traditionelt foredrag. Der kan oprettes forbindelse via FaceTime eller Google Hangouts. I kan vælge at streame til fx en fladskærm eller en overheadprojektor.

Længde

Et online foredrag varer 1 time. Det kan aftales til at være kortere eller længere.

Tidspunkt

Du får et live foredrag som foregår i realtid, på det tidspunkt som er aftalt.

Frit deltagerantal

Der kan sagtens være mange mennesker, der overvære foredraget. Det kræver naturligvis at I streamer til en skærm der er stor nok til at alle kan følge med og sørger for at lyden er god nok til at alle kan høre hvad der bliver sagt.

Priser

Et standard foredrag på 1 t. Kr. 1920

Pris er den samme uanset deltagerantal. Der betales således kun ovenstående pris. Der betales pr foredrag, ikke efter deltagerantal. Deltagerantallet er helt op til jer.

Pris er også inklusiv eventuelle ønsker om hvad der skal lægges vægt på. Det er sjovest for både jer og foredragsholderen, hvis foredraget tilpasses jeres situation, det som I interessere jer mest for ved emnet, det som er aktuelt for jer lige nu.

gruppe-mange gruppe-fa

Foredrag online NetSpirit
FÅ MERE INFO
Fortæl lidt om hvad du har af ønsker til foredraget, deltagerantal, hvornår foredraget ønskes og eventuel anden information du skønner relevant. Du er også velkommen til at ringe til os for yderligere info.


ONLINE FOREDRAG knap right 150x150 - Foredrag online | Astrologi
Foredrag Feng ShuiFeng shui Foredrag NumerologiNumerologi Foredrag AstrologiAstrologi
Foredrag TarotkortTarotkort Foredrag EnneagrammetEnneagrammet Foredrag DrømmetydningDrømmetydning
Online hjælp til I ChingI Ching Online hjælp til kinesisk astrologiKinesisk astrologi Online hjælp til penduleringPendulering
Oversigt ydelser