EMNER

NetSpirit er Danmarks ældste og største hjemmeside om alt der vedrører spiritualitet . Med mere end 6000 besøgende om dagen er NetSpirit populær og besøgt af et bredt udsnit af befolkningen. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af nogle tilhørsforhold og interesser og besøges da også af såvel skoleelever, dem som er faktasøgende, dem som er forbeholdne og dem som værdsætter spiritualitet.

EMNER i navigationsmenu

I navigationsbjælken finder du et punkt vi kalder EMNER – her søges at give et overblik over NetSpirit men da vi har mere end 4000 sider og artikler kan alting naturligvis ikke præsenteres her. Så brug derfor søgefunktionen til at finde det du gerne vil vide mere om.

NetSpirits forum

De mennesker, som er i NetSpirits forum, er alle mulige mennesker, i alle mulige aldersklasser, med vidt forskellige baggrunde. Her finder du åbne og intelligente mennesker, der sætter pris på et seriøst mødested. Vi ønsker at skabe et varmt, sikkert og inspirerende sted, hvor mennesker kan opleve ægte og meningsfuld kontakt til andre. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af spirituelle eller religiøse tilhørsforhold og interesser og anerkender hvert medlems egen livs- og udviklingsvej.

Forummet er opbygget således, at det er brugere, der hjælper andre brugere. Viser din profil, at du udviser engagement og ikke kun stiller spørgsmål, men også forsøger at hjælpe andre, kan du forvente, at andre også vil prøve at hjælpe dig. Herved gør du andre brugere meget mere positive overfor at hjælpe dig. Det hjælper også gevaldigt at dine spørgsmål er velformulerede, samt viser, at du selv har brugt lidt tid på at finde svaret.

 

Spørgsmål?

  • Skriv i Forummet, eller kontakt NetSpirit.