Drømmesymbol Maskulin

Drøm om mænd, at være maskulin

Hvis du er kvinde og drømmer om at være maskulin, er dette en hentydning til hvorledes du almindeligvis opfører dig. Måske du ønsker at være mere maskulin og drømmen er et udtryk herfor. De maskuline egenskaber kan være fra hele paletten af de traditionelle mandelige værdier – styrke, handlekraft, kontrol, bestemmende,  etc.

Det interessante er så hvad der hindre at du bliver mere maskulin. Hvem eller hvad står som hindring for at du gør det du drømmer om? Er det måske hovedsagelig dig selv, som lægger beslag på din egen udfoldelse? Hvis du er kvinde og drømmer om at være mere maskulin er dette en længsel som du bør lytte efter og se hvordan du kan få til at manifestere sig i dit vågne liv.

Hvis du er mand og drømmer om at være mere maskulin, få store muskler, eller på anden måde være mere maskulin er dette ligeledes en længsel efter de traditionelle mandelige værdier. Dette kan være så simpelt at du ikke føler dig hørt, ikke føler at dine meninger bliver respektere og du længes efter at kunne slå i bordet og sige at sådan er det altså bare. Du kan med fordel kigge lidt nærmere efter hvad det er du i drømmen opnår ved at være mere maskulin – i hvilken udgave du så end indpakker dette i drømmen. Dette vil give dig en ledetråd til hvilke aspekter af det maskuline som du længes efter.

Se også: Anima og Animus | Børn | Dronning | DæmonFeminin | Homoseksuel |  Husmor | Hustru | KjoleKønsskifteLuder | Løssluppenhed | Mor | Mænd | Prins & PrinsesseProfessioner |Seksualitet | Sex | Yin og yang

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Maskulin

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.