Drømmesymbol Larm

Drøm om larm

Som i det vågne liv er støj og larm noget der fanger opmærksomheden. Var der i drømmen en butik som spillede særlig høj musik, var der en gruppe mennesker som talte meget højlydt, var der et rabalder fordi en lastbil bakkede ind i nogle skraldespande, eller anden form for støj, larm som tiltrak din opmærksomhed – så er det vigtigt for din drøm.

Larm tiltrækker din opmærksomhed og der er formentlig noget i retningen af hvor larmen kommer fra, eller dem som larmer, der har interesse for tolkningen. Larm slører samtaler og kommunikation. Hvis den gruppe som larmer fx repræsentere et team du samarbejder med er drømmen udtryk for at der er uklar kommunikation omkring dette team. Larm kan også betyde at der er “støj på linjen” i forhold til dig og et andet menneske, at I måske ikke kommunikerer så klart for tiden.

Tolkningen afhænger af hvordan larmen optrådte i din drøm. Var det forvirrende? En festlig lejlighed? Generende? Var det dig selv som larmede? Gik du rundt og larmede i de tidlige morgentimer mens andre sov? I så fald er drømmen udtryk for at du ikke får nok opmærksomhed. Måske er der nogle af dine meninger, synspunkter som du har svært ved at trænge igennem med for tiden?

Tænk på larm som noget der kræver din opmærksomhed. Se derfor på hvad det eller dem som larmede måske repræsentere i dit liv – din økonomi, dit kærlighedsliv, dit helbred? Drøm om larm er formentlig udtryk for at der er noget i dit liv som kræver opmærksomhed.

Se også: Alarm | Fejde | Instrumenter | Kropsfunktioner | LatterLugtMagt | Musik | Score | Stemmer | Stilhed | Støvsuger | Tale

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Larm

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.