Drømmesymbol Lager

Drøm om lager

Et lager repræsenterer den viden du har samlet dig via dine erfaringer gennem livet og som du har oplagret i dit sind og dit bevidste og ubevidste jeg. Et lager repræsentere din styrke og robusthed, eller mangel på samme! – følelsesmæssigt, finansielt, intellektuelt, fysisk og seksuelt.

Der er formentlig tale om en statusopgørelse. Så hvordan så lageret ud? Var der ting på hylderne? Var der orden? Var det til at finde rundt på lageret eller for du vild? Hvor lå lageret, og hvordan var stemningen. Kold og fjern, eller et hyggeligt sted, hvorfra du nemt kunne hente forskellige ting og sager?

Hvis der var total orden, ting på alle hylder, pænt og ryddeligt var du så overhovedet på dit eget lager eller tilhører lageret en anden person? Hvis lageret var rodet, beskidt, uoverskueligt er drømmen sikkert blot en hentydning til at du får ryddet op i dit rod!

Var lageret i form af en brændestabel eller et forrådskammer og du i drømmen havde travlt med at supplere, fylde op, peger dette på en manglende buffer i dit vågne liv. Hvad er det du skal bruge alt det du samler sammen til? Hvad er det du skal stå imod? Vinteren med al dens kulde og sne? – At der udbryder verdenskrig og du skal overleve i beskyttelsesrum med det forråd du har samlet?

Det som du hamstre, samler sammen skal bruges til et eller andet – og det er denne mangel i dit liv som drømmen formentlig omhandler.

Se også: Bygninger | Efterforskning | FabrikOprydning | Viktualierum

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Lager

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.