Drømmesymbol Kamerabilleder

dreams-kamera-2

Når du tager et billede af noget så retter du din opmærksomhed imod dette. Det sker rent konkret i dit vågne liv når du tager et fotografi af noget og betydningen er den samme når du fotografere i din drøm. Du retter opmærksomhed mod noget, du ønsker at fastholde dette billede så du kan kigge herpå ved senere lejlighed.

Man tager som regel “smukke billeder”, motiverne er noget man synes er pænt, spændende, sexet, sjovt, mindeværdigt. Man tager som regel ikke fotos af beskidte underbukser, nullermænd under sengen og lign. Det du har i søgeren, det du tager fotografier af, er noget som har din positive interesse, måske beundring, begær?

Hvad forestillede fotoet? Og hvad betød fotoet for dig i drømmen? Et foto kan have noget med længsel efter din fortid at gøre, men det kan også symbolisere noget du gerne vil fastholde. Se på hvem der har taget fotoet, om det er sort/hvidt, hvad det forestillede. Disse symboler er vigtige i en korrekt tolkning, så hvis du ikke husker så meget andet end et foto, så spørg dine drømme om yderligere budskaber.

Husk også på dine følelser når du vågner; tristhed? Længsel? Savn? Selve fotografiapparatet , dit kamera kan også have en betydning. Var det gået i stykker så du ikke kunne fastholde øjeblikket?

Se også: Billede | Fotografi | Kamera

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Kamerabilleder

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.