Drømmesymbol Indbrudstyv

dreams-tyv

Hvem var indbrudstyven? Drømmen handler om en indre usikkerhed og utryg følelse, som du er nødt til at se på. Hvad er du grundlæggende bange for? Det er vigtigt at se på hvilke genstande indbrudstyven gik efter, og hvad vedkommende forårsagede af skader. Hvis det er dig selv der optræder som indbrudstyv, handler drømmen om, at du måske tager for meget fra andre, måske rent faktisk stjæler deres ideer eller høster deres fortjenester! Var tyven maskeret. Prøv at finde andre symboler i drømmen, og læg mærke til dine følelser da du vågnede.


Var du selv mestertyv? Sneg du dig ind på Louvre museet i Paris og ombyttede den ægte Mona Lisa med et falskneri, eller brød du ind i naboens garage og stjal hans værktøj? Hvis du selv var tyv, hvem stjal du så fra og hvad stjal du? Du nærmer dig tolkningen ved især at se på hvordan du havde det med at være indbrudstyv – synes du at det var helt i orden, eller følte du at det var meget forkert det du var i gang med.


Se også: Alarm | Angribe | Anklage | Bygninger og huse | Dommer | Fange | Hjem | Kriminel | Lås | Lænker | Politi | Røver | SørøverTyv

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Indbrudstyv

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.