Drømmesymbol Fiasko

dreams fiasko impotent - Drømmesymbol FiaskoDrømmen kan henvise til et projekt der er blevet en fiasko, og dette må du så se i øjnene og komme videre. Hvis en i nærmeste familie, eller en autoritetsfigur kalder dig for en “fiasko” må du forsøge at associere den pågældende person til en side af dig selv. Vi er vores egne strengeste dommere, se på om du dømmer dig selv for hårdt? Hvad var dine følelser da du vågnede? Havde du dårlig samvittighed, var du klar til at bekæmpe anklagen? Se nærmere på den andre symboler der optrådte i drømmen.

Hvis du drømmer om fiasko kan det henvise til en frygt for fiasko i fremtiden. Den advarsel om en situation der kan opstå hvis ikke du forholder dig til den i tide. Du har måske brug for at få tilført nogle ressourcer, få noget hjælp. Drømmen er i så fald en advarsel om at du ikke kan klare det hele selv, og kollapser hvis du forsøger.

Hvad er fiaskoen for en størrelse i din drøm? – er det dig, eller en anden person?, er det er projekt?, er det noget mere generelt såsom livsvalg, at noget helt overordnet, er en vej, der ikke fører nogle steder hen? Du må spørge dig selv om du oplever dig selv som en fiasko på nogle områder af dit liv, hvor du nu er nødt til at sætte ind. Find ud af om der er nogen i dit liv der har kaldt dig en fiasko eller betragtet dig som en – måske en del af dig selv?

Se også: Drøm i drømmen | Duel | Eksamen | Eskapisme | Forhindring | Barriere | Følelser | Impotent

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
dreams front 001 1 300x250 - Drømmesymbol Fiasko dreams front 002 300x250 - Drømmesymbol Fiasko dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Fiasko

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.