Drømmesymbol Brev

drom-konvolutEt brev symboliserer en hilsen, eller et budskab. I hvert fald er der nogen der tænker på dig hvis du modtager et brev. Se på hvem brevet er fra, og indholdet i brevet. Blev du glad for brevet? Det er også vigtigt at se på hvilket forhold du har til afsenderen. Budskabet i brevet er vigtigt at finde og din holdning til afsenderen kan kæde dig i forbindelse med drømmesymbolets betydning. Er du selv brevskriveren, symboliserer dette, at du har noget på hjertet som du har brug for at komme af med. Se igen på hvem du skriver til, og hvad temaet i brevet handler om.

Et uåbnet brev symboliserer – ifølge Freud – kyskhed, mens et åbent brev symboliserer en kvindes intakte mødom. Det interessante er, hvad budskabet i brevet er. Hvis du valgte ikke at læse brevet, symboliserer drømmen, at der er noget i dit vågne liv du ikke vil se på, og din underbevidsthed forsøger her at fortælle dig at det er vigtigt for dig, at du forholder dig til dig liv og ser tingene i øjnene.

Et postbud er en budbringer. Af godt eller mindre godt. Man kan frygte at postbuddet kommer forbi hvis det blot er rudekurvereter man modtager, eller man kan glæde sig til at postbuddet kommer, hvis man venter besked om noget glædeligt. Så dit forhold til et postbud, en budbringer, postkasser, afhænger af arten af de nyheder, du formoder er på vej til dig. I Danmark er postbuddet og postkasser i farven rød, så kig også efter hvad denne farve betyder.

Se også: Blyant | KonvolutKuglepen | Papir | Postkort | Budbringer

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Brev

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.