Info om adresseliste

NetSpirit er Danmarks ældste og største hjemmeside om alt der vedrører spiritualitet . Med mere end 6000 besøgende om dagen er NetSpirit populær og besøgt af et bredt udsnit af befolkningen. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af nogle tilhørsforhold og interesser og besøges da også af såvel skoleelever, dem som er fakta søgende og dem som værdsætter spiritualitet.

Vi ønsker at være det foretrukne samlingspunkt for alt der vedrører spiritualitet og her er du en vigtig del. Er du forhandler, behandler, tilbyder du kurser eller serviceydelser, eller er du på anden måde interessant for vores mange brugere, der søger info om spiritualitet, alternativ behandling, eller andre af de emner som behandles på NetSpirit så endelig opret dig i vores adresseliste.

Er du i vores adresseliste er du sikker på at blive set!

– Det er gratis at tilmelde sig
– Det er gratis at benytte vores platform til at kommunikere med dine kunder.
– Der er gratis at lave en udvidet profil

left-netspirit-6-siden

Do’s and don’t

Disse optagelser er velkommne
Er du forhandler, behandler, tilbyder du kurser eller serviceydelser, eller er du på anden måde interessant for vores mange brugere, der søger info om spiritualitet, alternativ behandling, eller andre af de emner som behandles på NetSpirit så endelig opret dig i vores adresseliste.

Disse optagelser skal overvejes
Er du privatperson kan du også oprette dig i adresselisten. Du skal dog være opmærksom på at vores brugere søger i adresselisten efter professionel rådgivning og personer, som kan hjælpe med serviceydelser relateret til det pågældende emne. Hvis du er optaget i en gruppe vil du således blive kontaktet af brugere, der ønsker hjælp og rådgivning omkring det pågældende emne.

Disse optagelser er tidsspilde
Tilbyder du et eller andet som overhovedet ikke har relevans for de emner som præsenteres på NetSpirit så lad være med at oprette dig i en gruppe. Vi sletter bare din profil. Ingen notits eller advarsel først. Måske vi endda politianmelder dig for spam. Så er du autoforhandler, sælger maling eller på anden måde total irrelevant for NetSpirits indhold, så lad være med at oprette dig. Dette gælder i øvrigt også hvis du opretter en normal profil, som vi vurdere primært er beregnet til at promovere noget der er irrelevant for NetSpirits indhold. Du bliver slettet prompte. Ingen notits eller advarsel først.

Læs mere i vores bruger- og forretningsbetingelser.

Spørgsmål?

  • Skriv i Forummet, eller kontakt NetSpirit.