heksagram 30 stor - iching-e-30

.

I Ching
business
Forretning, Penge
Hexagram 30
xxx

Entusiasme er nøglen til at finde kreative løsninger på aktuelle problemer. Fokusere på det du brænder for og din vej vil blive oplyst.

iching ikon 01 - iching-e-30

Spørg I Ching

iching ikon 02 - iching-e-30

Oversigt

background business don - iching-e-30Du bruger I Ching på den måde at du først bruger et øjeblik på at tænke på hvad du gerne vil spørge I Ching til råds om og derefter kaster du et heksagram.

Det hexagram der opstilles rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til. Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

.Når man fortolker I Ching, har man flere forskellige elementer til at hjælpe sig – både det enkelte hexagram, samt dets skygge-hexagram, de domme og billeder, I Ching knytter til de enkelte hexagrammer samt de relevante tolkninger til hexagrammets enkelte linier. Det er gennem den intuitive tolkning af disse elementer, som I Ching stiller til rådighed, at mennesker kan lære at handle ret i livets situationer.

Det du præsenteres for i nærværende I Ching guide til business, er essensen af hvad det enkelte hexagram fortæller om karriere. Du har også mulighed for at læse den samlede beskrivelse af de 64 hexagrammer her på NetSpirit hvis du vil dykke dybere ned i de enkelte hexagrammer.

Endvidere har du mulighed for at blive guidet til forretningsmæssige beslutninger ved eksempelvis at læse de to meget berømte bøger "Fyrsten" af Machiavelli, samt "Krigskunst" af general Sun Tzu. Begge er frit tilgængelige i NetSpirits e-bibliotek.

"Fyrsten" Det, som man må spørge mennesket om, er ikke, om det, det gør, er godt og smukt, men om det er fornuftigt og logisk, om der er sammenhæng mellem midlerne og målet. Ligeledes er Krigskunst også blottet for smålige hensyn til etik og menneskelig hensynstagen. Her er det strategi for at vinde som er på bordet. Hvad der skal til for at sejre i enhver kampsituation.

"Krigskunsten" er en kinesisk militær lærebog skrevet af Sun Tzu i det 6. århundrede f.Kr. Bogen beskriver krigsførelse fra planlægning og træning til udførelse og sejr eller kapitulation. Værket, har påvirket militær planlægning og udførelse i mange situationer.