Drømmesymbol Læse

Drøm om at læse

Drømme hvor at læse indgår kan have forskellige symbolforklaringer. Hvis du f.eks. læste eventyr, kan drømmen henvise til en form for eskapisme i dit vågne liv – hvis du læste i en roman, kan drømmen handle om din romantiske side, dit behov for at holde fri og fordybe dig i en anden verden end den eksisterende. Så det er altafgørende for en korrekt tolkning, at du finder ud af hvad du læste og under hvilke betingelser.

Når vi læser er det ofte noget der foregår i fritiden, noget vi vælger, og noget vi nyder. Derfor kan drømmen henvise til at du trænger til at drage omsorg for dig selv, holde fri eller rejse på ferie. At læse er også at blive klogere, holde sig orienteret. Havde du svært ved at læse er det ofte en kommentar til hvor klart du ser dit liv og dine udfordringer. Eller hvor klart du opfatter en sag, en problemstilling, hvilken indsigt, viden, klarhed over et område du egentlig har.

Se også: Avis | BibliotekBog | Bøger | Briller | Bygning | Eksamen | EventyrFremtidPostkort | PostbudProfessor | Vejleder

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Læse

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.