Drømmesymbol Krympe

dreams-gigant-krympe

Drømme hvor en eller anden form for at krympe har med forandring/forvandling at gøre. Der kan meget vel ligge en advarsel til dig om, at i overført betydning er skrumpet og krympet for meget ind – Hvis det selv der er krympet, må du tage stilling til om du udfylder din position i dit vågne liv, eller du har hang til at isolere dig. At isolere sig, får os virkelig til at krympe, fordi vi mangler det sociale med og modspil, livet byder på når vi blander os socialt med andre mennesker.

Drømmen kan også indikere, at du forsøger at gøre dig så lille og usynlig for tiden, ofte for at dække over en sårbarhed. At lukke øjnene for kendsgerningerne, at gøre dig lille for at ingen skal bemærke dig, eller spørge dig om noget. Hvis du er mand der drømmer du krymper, kan det hænge sammen med din potensoplevelse, problemer med potensen eller frygten for helt at miste den. Andre symboler fra drømmen kan give dig flere holdepunkter, så se om du kan huske flere og kæde dem sammen. Tænk også på hvordan du følelsesmæssigt havde det, da du vågnede.

Se også: Afsky | Dværg | Flovhed | Jage | KæmpePenis | Seksualitet | Usynlig

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Krympe

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.