Drømmesymbol Intelligensprøve

dreams-test-intelligens

Hvis det var dig selv som skulle lave en intelligensprøve, er det interessante hvorfor du skulle det. Var det dig selv der gerne ville finde du af hvor klog du er, og i så fald hvorfor havde du brug herfor? Ved du det ikke selv i forvejen? Var der nogle som du konkurrererede med? Altså skal du starte med at spørge dig selv hvad formålet med intelligenstesten var. Naturligvis at få testet din intelligens, men også mere hvorfor – Altså hvad skulle testen bruges til?

Der findes mange former for intelligens. Den måde som intelligens tidligere blev målt på var blot ud fra matematiske og logiske færdigheder. Her kiggede man ikke på fx. social intelligens. Hvad var indholdet af din intelligenstest – og var du her på hjemmebane, eller udebane?

Hvordan klarede du dig i testen? Og hvilke konsekvenser fik dette udfald. Det er ofte ikke selve testen som er vigtig for drømmetydningen, men mere hvem der foretager den, hvorfor den bliver foretaget og hvad resultatet skal benyttes til. Således er der ofte tale om en form for konkurrence, alternativt en rivaliering. Er der en gruppe eller en person som du i øjeblikket er på kant med?

Se også: Eksamen | Quiz | Test

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Intelligensprøve

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.