Drømmesymbol Indianer

dreams-indianer-1

Din identitet er helt grundlæggende et spørgsmål om hvem du er, hvad er dit formål her i livet. Altså et ret stort spørgsmål og basalt set hvad dine drømme forsøger at give dig svar på. Sekundært hænger din identitet meget sammen med et sted at høre til. Den rette hylde for dig, samhørsforhold. Drømmer du derfor om at have en stærk nationalfølelse, at føler din identitet er knyttet til at være fx brasilianer eller japaner har det noget at gøre med at du identificere dig med og føler dig hjemme i forhold til noget du forbinder med disse nationaliteter.


Så hvad forbinder du med indianer? Langt de fleste kender de nordamerikanske indianere, der normalt forbindes med prærieindianere med store fjerprydelser, der jagter bisoner og kæmper en drabelig og ulige kamp mod de hvide nybyggere. Men der findes også andre indianere, fx dem der lever i Mellem- og Sydamerika. Shamanismen, shaman, svedehytter, kamp for frihed, lighed og overlevelse, casinoer, det at leve i pagt med naturen, andet?


Din drøm om indianer kan også være en ledetråd til en ferie du har haft. Måske en ferieflirt hvor du måtte sige farvel til flirten i lufthavnen, på landingsbanen. Således har din drøm om indianer måske ikke så meget at gøre med hvad man almindeligvis forbinder med indianere, men mere en specifik oplevelse du har haft hvor indianer spillede en rolle. Og det er således denne oplevelse som drømmen søger at sporer dig hen imod, da der i denne forbindelse ligger nogle svar på noget som du lige nu går og tænker over.

Se også: Begær | Identitet | Jernbane | Pil

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Indianer

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.