Drømmesymbol Gulv

dreams-gulv

På samme måde som jord, kan gulvet repræsentere din følelsesmæssige tilstand. Det har noget at gøre med dit rodchakra, og hentyder til din generelle følelse af tryghed og sikkerhed, forankring i jorden; jordforbindelse.

Hvis du i drømmen vaskede gulvet, kan det betyde at du følelsesmæssigt har brug for en form for renselse, men det er vigtigt om du nød at vaske gulvet eller om det var et hårdt arbejde. Et snavset gulv, hentyder generelt til, at du trænger til at få ryddet op i dit fundamentale ståsted, måske er der nogle mennesker du reelt ikke skal have i dit følelsesliv? Hvis du dækker gulvet med et tæppe, er der noget i dit følelsesliv du måske forsøger at dække over, eller måske forsøger du at øge følelse af tryghed med et lækkert, blødt tæppe.

Men hvorfor i alverden lagde du mærke til gulvet i din drøm? Var det koldt, varmt, ujævnt, eller hvorfor lagde du mærke til det. Gulvet må have en betydning siden du kan huske det.  Læg mærke til alle symbolerne i drømmen, og vær opmærksom på de følelser der knytter sig til drømmen.

Se også: Bolig | Indpakning | Renlighed

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Gulv

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.