Drømmesymbol Flod

dreams-flod-1

Floden kan ligge som en forhindring, hvis man skal over på den modsatte flodbred. Det kan symbolisere overgangen til noget nyt. Vandets kvalitet siger noget om dit sinds tilstand. Flyder det stille og roligt med rent vand, eller er der en rivende strøm, der river alt med sig? Hvem eller hvad befandt sig på den modsatte flodbred, og hvad var det du søgte at komme over til? Det er interessant at spørge sig selv om du anvendte redskaber til at komme over, eller du stagnerede, og opgav.

Hvis det sidste er tilfældet, hentyder drømmen til et mønster du laver i dit vågne liv, når du støder på forhindringer, og som du bør se nærmere på. Floder er livgivende for det omkringliggende landskab, de snor sig og det kan henvise til dit ubevidstes “landskab”. Hvis floden var ved at udtørre, er dette også en kraftig henvisning til dit ubevidste indre, og drømmen vil da indikere at du trænger til åndelig næring. Kig på alle andre symboler i drømmen, og mærk følelserne når du vågner.

Se også: Afvisning | Bad  | Bro | Bæk | Drukne | Havet | Svømme | Vand | Vandløb | Vandfald

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Flod

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.