Drømmesymbol Flagermus

dreams-flagermus

Flagermusen er et rædselssymbol for mange, fordi den står i forbindelse med gyserfilm og vampyrer. Dette lille dyr virker overraskende rædselsvækkende på andre, så drømmen henviser sikkert til en latent rædsel inde i dig selv.

Se på denne følelse af rædsel og hvorfra den kommer. En flagermus er blind, men orienterer sig gennen lyde der ikke er hørbare for mennesket. Måske tror du ubevidst at andre mennesker taler om dig, uden at du kan høre hvad de siger. Men drømmen kan også henvise til at dit indre ikke lytter og ser på hvad du bibringer det af næring og omsorg.

Ofte vil man have en angst for at flagermusen vikler sig ind ens hår, og da håret har en meget kraftig seksuel betyding, bør du spørge ind til drømmen. Var du bange for, at den skulle ramme dig eller dit hår? Var du bange for flagermusen? Var der mange eller var der kun en og holdt du eventuelt om den? Tænk nøje på stemningen i drømmen. Og de andre symboler.

Se også: Dinosaurus | Dyr | Fugle | Skytsånd | Slange | Spindelvæv | Mareridt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt dreams front 003 300x250 - Drømmesymbol Flagermus

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.