Aben

En person født i abens år er intelligent, opfindsom og humoristisk. Aben er ambiøs i pengesager, magt og succes. Den er Indrettet til nyskabelse og løsning af svære opgaver og problemstillinger. Da aben er overbevisende optimist, stærkt intelligent og samtidig praktisk anlagt, vil aben ikke spilde tid og ressourcer på malplacerede foretagender.

Aber er fødte strateger og er velanset for deres kompetance, alsidighed og karisma. Aber er sociale og nemme at kommunikere med – aber elsker at tale. De er gode samtalepartnere og kan bidrage til de fleste diskussioner, da de er hurtige til at lære nye ting og samtidig meget reflekterende.

Aber kan besidde de fleste jobs, men bliver en smule restløse, hvis de kun beskæftiger sig med rutinearbejde. Også i det sociale liv ønsker Aben at have det sjovt, være i aktivitet og blive stimuleret. Aber er glade for at feste og kan ofte ses svinge fra én gruppe af venner til en anden. Med deres energiske festlige natur er de populære i deres cirkler.

Den store livslyst, som Aben har, gør, at den kan være ustabil i parforhold og dens begrænsede selvkontrol kan lede den ud i problemer med uhæmmet brug af mad, alkohol, stoffer og andet misbrug. Når Aben dog har kontrol over sig selv, vil dens store livs- og eventyrlyst give den spændende og interessante oplevelser.

Abens motto kan siges at være, at alt skal prøves mindst en gang. For at få et virkeligt harmonisk og godt liv skal Aber lære, at verden ikke altid kun centrerer sig om dem, og de skal lære – sommetider – at sætte andres behov på linie med deres egne.

Det perfekte match for Aben er Rotten! Og det skal Aben være glad for! En person født i rottens år er fantasifuld, charmerende og en hengiven ven og familiemedlem, der beskyttende passer på sine elskede. Som Abe bør man undgå Grisen og Slangen.

knap left 150x150 - Kinesiske dyretegn - Aben, mobil
Udregn BaZi
navigation
Find Mit dyretegn
knap-left-2
Oversigt Dyretegn
knap-left-2
Oversigt Partnermatch
navigation home