Kinesisk astrologi
Årsdyr Grisen

Grise er fremragende kompagnoner, intellektuelle med et stærkt behov for at sætte svære mål og føre dem ud i livet. De er ærlige, tolerante og pålidelige. Idet de forventer det samme fra andre er de også en smule naive, hvilket der undertiden bliver draget fordel af. Uanset dette nærer Grisen sjældent nag. Grise er meget humoristiske individer og ofte virkelig sjove.

Grise overser andres fejl og mangler af hensyn til optimal social harmoni. Grisen er indbegrebet af ærlighed, retskaffenhed, gavmildhed og er udmyge og ukompliceret. Grisens sucess i livet karakteriseres gennem sit varme, ukuelige og oprigtige hjerte. Selv om Grisen er et socialt og selskabeligt væsen er det svært at fornærme den og Grisen affejer let uønsket kritik.

I modsætning til den traditionelle vestlige opfattelse af grisen opfattes den i kinesisk astrologi, som nok det varmeste og mest ærbare af alle de tolv dyr. Grise har udsøgt smag og manere. Faktisk rummer de så meget perfektionisme at de undertiden opfattes som snobbe. Men det er en fejlopfattelse. Grise har simpelthen en naturlig luksuriøs natur og sans for æstetik og kvalitet i indretning, mad, tøj etc.

Grisen har velvilje og medfølelse overfor alle og anser sandelig ikke sig selv for overlegen i nogle henseender. Grisen bekymre sig også en hel del om deres familie og venners velbefindende og arbejder hårdt for at gøre alle i dens liv glade. At hjælpe andre er i sig selv en glæde for Grisen, der har det bedst når alle smiler.

Grise er højt intelligente væsener, der holder af hele tiden at uddanne sig og sætte sig ind i nye områder. Grise er vidunderlige partnere takket være deres hjerte af guld og kærlighed til familien.

Dit perfekte match er Haren! Her får du en partner som er omsorgsfuld og støttende. Undgå Tigeren og Aben.

knap left 150x150 - Kinesiske dyretegn - Grisen, mobil
Udregn BaZi
knap right - Kinesiske dyretegn - Grisen, mobil
Find Mit dyretegn
knap left 2 150x150 - Kinesiske dyretegn - Grisen, mobil
Oversigt Dyretegn
knap left 2 150x150 - Kinesiske dyretegn - Grisen, mobil
Oversigt Partnermatch
knap home2 - Kinesiske dyretegn - Grisen, mobil