Kinesisk astrologi
Årsdyr Hunden

En person født i hundens år er loyal, retfærdig, adellig, intuitiv og med et dygtigt pr. instinkt. Hunden besidder en omsorgsfuld og beskyttende natur, der altid tilbyder et lyttende øre. Hundens ekstraordinære evne til indsigt og samarbejde gør, at den snildt kan genkende og adskille godt fra ondt.

Stabilitet sammensat med en svaghed for lidelse, gør Hunden til en betroet ven, som ingen andre kan hamle op med. Hunde har stærk retfærdighedssans og er særdeles gode til at finde logiske løsninger på udfordringer.

I Vesten er hunden menneskets bedste ven, men i kinesisk astrologi er tegnet en smule mere uforudsigeligt. Hunde er loyale, trofaste og ærlige, men har dog en udfordring i, at den ikke rigtig stoler på andre. Dette bunder i Hundens stærke opfattelse af, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.

Hundens mantra synes, at være noget i retning af – lev rigtigt, beskyt de små og svage samt bekæmp uretfærdighed i alle dets afskygninger, hvornår og hvorend det så dukker op. Dette følsomme tegn har det bedst med langsomt og gradvist at lære andre mennesker at kende. Uden denne tillid som fundament, kan Hunden optræde fordømmende og grov.

Hunde kan have svært ved at finde den rette partner og er ofte så urolige og overbekymrede i deres romantiske udfoldelser, at de stresser deres partner. Den ideele partner for Hunden forstår at tage dennes milehøje standarder og pille dem lidt ned på jorden.

Det, som Hunden selv bør arbejde med, er at få kontrol over de mange irationelle bekymringer, den laver om verdens gang. Hunden er lykkelig, når den har mulighed for at konstruere et eller andet, således at tingenes tilstand bliver bedre. Hunde holder også meget af at rydde noget op og gøre ting pæne og ordentlige.

knap left 150x150 - Kinesiske dyretegn - Hunden, mobil
Udregn BaZi
knap right - Kinesiske dyretegn - Hunden, mobil
Find Mit dyretegn
knap left 2 150x150 - Kinesiske dyretegn - Hunden, mobil
Oversigt Dyretegn
knap left 2 150x150 - Kinesiske dyretegn - Hunden, mobil
Oversigt Partnermatch
knap home2 - Kinesiske dyretegn - Hunden, mobil