Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4048
Online profiler 0
Online gæster 92
Åbne spørgsmål 607
Besvarede spørgsmål 2986

Almanak

Tue, 23. April 2019

Solen i dag

Solopgang:05:46
Solnedgang:20:29

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 17, år 2019

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

I denne uge klarer du en masse forskellige ting, og du bliver i stand til at få lirket nogle nødvendige forbedringer igennem med stor kreativitet. Det minder måske lidt om sæden, der bliver sået på den helt rigtige jordbund. På en eller anden måde besidder du nemlig lige nøjagtig de egenskaber, der skal til for at udnytte de forhåndenværende muligheder optimalt. Du vil samtidig kunne løse nogle problemer, som andre har efterladt sig.


Ugehoroskop Stenbukken

Du vil sikkert snart føle, at man trækker lidt for meget på dine ressourcer og ikke mindst din arbejdskraft. Men meget snart kommer der nye toner, så det daglige klima i højere grad bliver noget, du kan lide. Der opstår en situation, hvor du finder ud af, at din egen lykke er god, hvorimod andres modgang heller ikke er til at foragte. Der skal i øvrigt lidt ekstreme virkemidler til, hvis en økonomisk planlægning skal give ordentligt udbytte.


Ugehoroskop Vandbærer

Det kan blive en temmelig god for nye begyndelser. Du vil målbevidst styre i den rigtige retning, og samtidig får du gjort nogle ting færdige, som har været planlagt i et stykke tid. Herudover vil noget besværligt, der har at gøre med enten kærlighed eller samarbejde, tage en drejning til det bedre. I ugens første halvdel kan der komme fordele ud af mødet med autoriteter og indflydelsesrige personer. Det vil formodentlig kunne gavne din prestige.


Ugehoroskop Fiskene

Der bliver mulighed for begunstigelser og forbedringer i forbindelse med dine job- og ansættelsesforhold. Allerede i ugens første halvdel får du en klar fornemmelse af, hvor meget det indebærer. Der skal sikkert forhandles og lægge nye planer. Du bliver utvivlsomt nødt til at gøre en indsats selv, men der ser ud til at være den fornødne vind i sejlene. Der er nogle praktiske rutiner, som kan gøres på en mere bekvem måde. Du får hel masse fra hånden.


Ugehoroskop Vædder

I denne uge er der nogle væsentlige ting, der lykkes for dig. I hvert fald er der nogen, der vil komme med rosende ord, og det drejer sig ikke om noget, du er kommet sovende til. Nogle planer i dit kærligheden vil meget snart blive til virkelighed. Samtidig vil en helt anderledes tankegang melder sig, og der er nogle ting, som du forstår meget bedre. Samtidig møder du interessante mennesker, uanset om du har planlagt det eller ej.


Ugehoroskop Tyren

Der er nogle længe ventede planer eller ideer, som snart kommer til at se dagens lys. Det kan også være en helt ny tankegang, der melder sig, og det sker i så fald i et forum med kvalificerede personer. Der er nogle ting, der lykkes for dig, og det vil få nogen til at komme med en kompliment. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde skruen i vandet. Du kommer snart til at møde interessante mennesker, uanset om du har planlagt det eller ej.


Ugehoroskop Tvillingerne

Der kommer snart vind i sejlene, og nogle mål, der måske i første omgang virker temmelig vidtrækkende eller måske alt for ekstreme, kan snart blive til virkelighed, og det kan foregå på en behagelig måde. Derfor er det bare med at udnytte de gode tider på den bedst tænkelige måde. Udviklingen bliver i høj grad til din fordel, og du vil føle, at det er dig, der sidder for bordenden.


Ugehoroskop Krebsen

Du er helt klart ved at bevæge dig ind på et temmelig erotisk område - også selv om nogle udefra kommende faktorer måske trækker i en anden retning. Det hele vil fungere bedst, hvis du bruger din intuition og prøver at improvisere dig frem. Du har et ønske om at gå nye veje i forbindelse med et initiativ, som du lidt uventet bringer på banen.


Ugehoroskop Løven

Det kan blive ret så livligt, og du styrer mod en intensiv og dynamisk periode, hvor du vil vise masser af positivt engagement. Du kommer helt sikkert til at markere dig, men der er tegn på, at tingene hele tiden sker i et tempo, der er så højt, at du ikke får tid til bare at læne dig tilbage. Ugen ser spændende ud for din karriere, men der kan meget vel dukke noget op, som stiller ekstreme krav. Du vil i den forbindelse udvise stort overblik.


Ugehoroskop Jomfruen

Hvis du står med økonomiske mellemværender eller står over for vigtige forhandlinger, så er ugen glimrende til at sikre det rigtige resultat. Der er en anden part med inde i billedet, som du må tage højde for. Du får meget fra hånden, men der skal samarbejdes, og du får en rigtig god mulighed for at forøge din prestige. Men det nytter ikke, at du satser på at gøre det hele alene. Der er flere positive signaler om økonomisk medgang.


Ugehoroskop Vægten

Ugens planeter står fordelagtigt for indgåelse af nye alliancer, og det kommer sikkert til at dreje sig meget om kærlighed og samarbejde. Der er tegn på nogle hyggelige stunder i selskabslivet, og der er en særlig erotisk impuls i planeterne. Der opstår nye forbindelser, og der vil snart komme et vigtigt et møde i stand i en venlig og behagelig atmosfære. Kærligheden vil tilsmile dig.


Ugehoroskop Skorpionen

Ugen vil vise sig at indeholde nogle gode chancer rent professionelt. Desuden vil du føle dig mere inspireret og mærke større optimisme. Du er i et målbevidst hjørne, når det gælder de personlige relationer. Du er efterhånden lidt træt af folks fine hensigter, og nu vil du gerne snart se nogle konkrete resultater. Men det ligger lige om hjørnet. Der er tegn på ekspansion - også økonomisk, og der kommer nye toner i dit kærlighedsliv.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!