Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3842
Online profiler 0
Online gæster 296
Åbne spørgsmål 583
Besvarede spørgsmål 2900

Almanak

Sat, 22. July 2017

Solen i dag

Solopgang:05:05
Solnedgang:21:27

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 29, år 2017

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

Situationen er ved at ændre sig til det bedre, og der vil oven i købet blive skabt grobund for fremtidige initiativer. Hvis du udviser handlekraft og initiativ vil det blive en uge, hvor vigtige ting vil kunne lade sig gøre. Hvis du er parat til at tage de udfordring op, som du møder, uden vaklen, vil der blive mulighed for en interessant åbning i forholdet til et andet menneske eller måske i forbindelse med et samarbejde.


Ugehoroskop Stenbukken

Den kommende uge vil bære præg af livets praktiske sider, som du normalt ikke giver alt for meget opmærksomhed. Du vil bruge meget tid på de daglige rutiner, som du ellers ofte anser for at være kedelige. En af de pligter som er en del af livet er at gå på arbejde. Du vil i denne uge have stor opmærksomhed på dette område. Og nu da du endelig engagere dig lidt i de kedelige daglige gøremål, så gør det fuldt ud. Udvis et reelt engagement.


Ugehoroskop Vandbærer

I denne uge skal du passe på. Alting ser på overfladen ud til at ville lykkedes, men det er fordi du bliver kåd. Igennem længere tid har energierne ikke rigtig været med dig og nu ser du spæde tegn på lysninger, hvorfor du i stor grad - naturligvis - har lyst til at fyre den af, lægge åget fra dig og kaste dig ud i livet såvel privat som professionelt. Men pas på, du er stadig skrøbelig, du har kun lige fået de første tegn på fremgang. Det er fint at du er på vej opad, men lad være med at være overmodig. Energistrømmen ser ud til at være konstant, så i næste uge er du bedre rustet til at kunne gøre en forskel. Husk at din ballast endnu ikke er helt i top - du er endnu ikke helt kampdygtig. Det er du næste uge, så plej dig selv. Energierne er med dig, så ro på.


Ugehoroskop Fiskene

I denne uge er det vigtigt for dig lytte til dine drømme og visioner. Du vil have godt af at gå ned i det ubevidste, fx via meditation eller drømmetydning, for at få belyst nogle sider af dig selv, du allerede er i gang med at bearbejde. Der er et stort behov for dig for at finde forståelse for universet og dets mål med dig her i dette liv. Så nu er tiden inde til at tage skridtet ned i underbevidstheden og få belyst nogle af de sorte huller. Du må fokusere på dig selv i forholdet til din partner og andre, der står dig nært. Hvad vil jeg gerne bruge mit liv på, og hvorfor er jeg her? Brug eventuelt healing som et hjælpeværktøj.


Ugehoroskop Vædder

Det vil være af stor værdi for dig at lytte til din intuition, for du har virkelig mulighed for at få nogle klare beskeder ned i denne uge. Du vil kunne handle meget impulsivt og føle at tingene bare sker for dig, måske ikke helt som du forventede, men forandring fryder. Men forandring bare for forandringens skyld er ikke sagen - det kan blive en ulempe i sidste ende. Du vil have let ved at tale med andre også om mere alvorlige ting, så som økonomi, uden at blive misforstået. Dog skal du være åben og ærlig og ikke glemme betydningsfulde faktorer, for der er både chance for medgang, men også modgang.


Ugehoroskop Tyren

I denne uge vil fællesskabet være i centrum for dig. Du vil kunne færdes let og ubekymret i din omgangskreds og vil være i stand til at gå bag facaden og få hemmelighederne frem, hvis det er det du vil. Du kan være både alvorlig og afslappet på samme tid, men lidt utålmodighed vil præge dig i situationer, hvor mange mennesker er samlet. Det kan være det er nu sandheden må frem, og du skal sige farvel til nogle gamle venner for at give plads til nye og inspirerende venskaber, men far frem med lempe.


Ugehoroskop Tvillingerne

I denne uge kan en virkelig ven give dig noget at tænke over, og det behøver ikke at gå stille af for jeres værdinormer er nok ikke ens. I vil dog kunne drøfte mange ting igennem på en god og afslappet måde og blive mere klare og bevidste i jeres forhold. Du vil være i stand til at gå i dybden og blive bevidst om gamle mønstre og følelser, der styrer dig og har indflydelse på dit forhold til samfundet og dine ønsker og drømme. Det er faktisk tid at justere dine drømme og visioner for at få en bedre forståelse og mening med dit liv, så du fungerer optimalt i forhold til dine omgivelser og samfundet generelt.


Ugehoroskop Krebsen

I denne uge kan du virkelig få sat ord på dine mål for fremtiden og for livet som helhed. Du har mulighed for på en kreativ og inspirerende måde at få belyst dine inderste håb og sige farvel til nogle forældede og ubrugelige mønstre, du har efterlevet i fx din karriere de seneste mange år. Når du tør give slip på disse mønstre og udtrykke eller bare tænke nye og brugbare tanker, sætter du universet i gang med at skabe noget nyt og for dig mere vigtigt. Følg dine første impulser, også når det gælder økonomi. Der er nemlig gode muligheder for, at forhold inden for arv, lån, legater, støtte m.v. falder ud til din fordel i denne uge.


Ugehoroskop Løven

Du føler behov for forandringer. Uro og udlængsel vil præge dit sind i den kommende uge. Men husk på, at forandringer ikke nødvendigvis betyder, at alt skal rives op med rode. De kan også bestå af mindre ting. Måske trænger du bare til at se dig selv lidt anderledes. Eller dit hjem lidt anderledes. Eller til at handle lidt anderledes. Prøv at se dig selv lidt udefra for at finde ind til grunden til din uro. Det kan betale sig for dig at rydde op i dit liv således at du bliver i stand til bedre at overskue alle dine forskellige relationer og forpligtelser. Nøjes dog ikke kun med at rydde op, men sørg også for at få gjort noget ved udfordringerne.


Ugehoroskop Jomfruen

Du ser ud til at gå ind i en periode, hvor du vil have en god og solid økonomi. Du vil måske endda opleve at have flere penge til rådighed, end du havde regnet med. Det kan være fristende at forkæle dig selv lidt her og nu, men det bedste vil være at konsolidere din økonomi således at du har noget at stå imod med til uforudsete udgifter. Visheden om dette vil give dig en ro og glæde, der langt overstiger glæden ved et impulskøb. Forkæl i stedet dig selv ved at ringe til en gammel veninde og tage initiativ til at ses.


Ugehoroskop Vægten

Der er ændringer på vej til dig i denne uge, og allerede fra på onsdag vil du opleve at din tendens til selvfokusering vil lette og du vil have lyst til sociale relationer. Du er meget søgt af andre mennesker, på grund af dit spændende væsen, så tillad dig selv at sole dig i andres beundring. Det familiemedlem som længe har savnet dig, vil du møde på forunderlig vis på søndag, og her vil det gå op for dig hvor meget du betyder for vedkommende. Det vil være godt for dig at være sammen med unge mennesker, der virker som direkte inspirationskilder. Ugen tilbyder endvidere en større økonomisk frihed. Din kreativitet vil også blomstre, og du får lyst til at give den særligt udtryk i løbet af tirsdag/onsdag.


Ugehoroskop Skorpionen

Dit arbejdsforhold tager mere end det giver dig og du er langsomt, men sikkert ved at være udkørt. Men det står i din magt at ændre tingenes tilstand. Du skal passe på ikke at fremhæve alle fejlene i denne uge - husk den som kun ser efter fejl finder ikke andet. Fokusere i stedet for på den fremtid du gerne vil skabe. Du har muligvis allerede fornemmet at der i denne uge sker noget specielt for dig. Der venter en forandring forude. Et eller andet ligger allerede i kortene, og der er nogle personlige ting, som du bliver nødt til at gå efter i sømmene en gang til. Du bør optræde aktivt og initiativrigt som den, der virkelig ønsker at gøre en forskel.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!