Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3861
Online profiler 0
Online gæster 312
Åbne spørgsmål 584
Besvarede spørgsmål 2919

Almanak

Sat, 23. September 2017

Solen i dag

Solopgang:06:59
Solnedgang:19:04

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 38, år 2017

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

Det meget sandsynligt, at du bliver grebet af en særlig følsomhed overfor de indre planer og nye tankegange. Du vil nemlig være mere filosofisk anlagt end ellers. Det kan også være et behov for at lade det indre anker fæstne sig, så etikken bevares. Der skal være tilstrækkelig overensstemmelse mellem følelser og idealer, Som ugen skrider frem bliver der rige muligheder for at få snakket nogle vigtige ting igennem med din partner eller en god ven.


Ugehoroskop Stenbukken

I denne uge bør du have fokus på at forbedre din arbejdsmæssige situation. Der er i høj grad mulighed for nye samarbejder og du vil være i stand til at forene tilsyneladende modstridende interesser på en måde, som mange måske kan få gavn af. Ugen er også god til bedring af det økonomiske. Vær kritisk med investeringer og tænk langsigtet. Ugen kan indeholde væsentlige fremskridt for dig, og der er lagt op til nogle forbedringer i forbindelse med dit job- og ansættelses-forhold. Et grundigt og systematisk engagement i det, du laver, er i den forbindelse en vigtig forudsætning for succes.


Ugehoroskop Vandbærer

Hvis du forventer en stille og afslappet uge, så kommer du nok til at revidere din opfattelse. Du er i en situation, hvor du er kommet ud af et slags vendepunkt, og befinder dig helskindet på den anden side. Men det føles alligevel, som om der er et eller andet galt med den retning, du har valgt. Der ligger nemlig en hel del udfordringer forude. Der bliver er bud efter dig hele ugen igennem, og du skal til at mobilisere noget mere selvtillid.


Ugehoroskop Fiskene

Det bliver en ret hektisk uge, hvor du kan blive nødt til at holde flere forskellige bolde i luften samtidig. Der kommer fuld knald på dig og dine aktiviteter. Det er, som om der hele tiden er nye ting at tage fat på. Men du gør klogt i at få lavet så meget som muligt i sidste halvdel af ugen. Indtil da kan der nemlig være lidt for meget forvirring. Der stilles mange krav, og tempoet kan skifte pludseligt fra det ene øjeblik til det andet.


Ugehoroskop Vædder

Alt tyder på, at du så småt er ved at komme på frierfødder. Der bliver i hvert fald meget snak om kærligheden, og den kommer på en eller anden måde til at fylde mere i din tilværelse. Du opnår let kontakt, og romantikken kan hurtigt begynde at spire. Det gælder ikke mindst, hvis du er i stand til at lægge de mere romantiske forventninger lidt på hylden og droppe illusionerne og finde en mere realistisk og virkelighedsnær indstilling.


Ugehoroskop Tyren

I denne uge er der måske nogen, der træffer en uventet beslutning, så der åbnes for nogle uventede muligheder, som kan vise sig at få en ret interessant virkning for dit professionelle liv. Du vil foretage et smart og effektivt træk til fordel for dit professionelle virke eller dine ansættelsesforhold. Der kan i den forbindelse opstå en situation, der har at gøre med et samarbejde, hvor den ene part trækker sig midlertidigt tilbage.


Ugehoroskop Tvillingerne

Du vil blive meget motiveret for et professionelt samarbejde. Flere skuldre løfter bedre end én. Samtidig vil en målbevidst kvinde kunne bidrage med noget, som du kan bruge. Men du vil også selv være i stand til at komme med nogle meget frugtbare ideer og tanker. I denne uge kan det betale sig at satse på forenings-aktiviteter og andet, der foregår i fællesskab. Du vil mødes med ligesindede, og du vil kunne mærke større velvilje fra flere sider.


Ugehoroskop Krebsen

I denne uge vil du have svært ved at holde motivationens fakkel særlig højt hævet. Selv om man normalt er højt på strå kan man nemlig somme tider føle sig som lidt af en slave. Hver gang man endelig får arbejdet sig op på et højdedrag, så er der bare et endnu højere bjerg bagved. Derfor er der kun én ting at gøre: Giv dig selv en saltvands-indsprøjtning af positiv tænkning. Der er to forskellige personer, der vil bejle til dig i denne uge.


Ugehoroskop Løven

Ganske vist er du for tiden inde i en temmelig målrettet fase, men lige i denne uge er din handlekraft ikke helt på toppen. Du er derfor nødt til at satse mere på opbakning eller støtte fra andre til dine gøremål. Det skulle du til gengæld let kunne opnå, hvis du forsøger dig med lidt venlighed. Det bliver en uge, som vil byde på forbedringer dels på det økonomiske og dels på det familiemæssige område. Det gælder i særlig grad, hvis du har planlagt indkøb i forbindelse med familielivet eller det husholdningsmæssige.


Ugehoroskop Jomfruen

Der er en sag fra tidligere, som endnu engang kommer på dagsordenen. Det har enten at gøre med en fritidsinteresse eller et kreativt arbejde. Situationen tager en uventet ny drejning, som i virkeligheden længe har ligget i kortene. Du ved præcis, hvad du skal gøre, og der er ingen grund til at rådføre dig med nogen. Det kan nemlig medføre en vis forvirring, fordi folk ændrer mening senere. Men der er under alle omstændigheder en løsning på vej.


Ugehoroskop Vægten

Den kommende uge er usædvanlig heldig for dine personlige relationer. Der er nemlig noget hemmelighedsfuldt eller mystisk over dig, som virker attraktivt og tiltrækkende. Du folder dig ud, og det er som om, du får bedre fodfæste overfor det modsatte køn. Men også situationer i samarbejde med andre ser ud til at give bedre resultater end ellers. Kærligheden trives og der er gode muligheder for at finde en partner eller styrke forholdet til den nuværende. Der kommer tilnærmelser eller romantiske initiativer.


Ugehoroskop Skorpionen

Ugen er meget velegnet til vigtige indkøb eller til at få forhandlet økonomiske detaljer på plads. Specielt hvis det drejer sig om andre menneskers penge, eller hvis det drejer sig om noget, hvor man skal dele eller slå halv skade. Hvis du har brug for en eller anden form for særlig økonomisk begunstigelse, så er din timing rigtig. Det bliver muligt for dig at forbedre din prestige, og du bliver i stand til at se nogle gamle mønstre i et helt nyt lys.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!