Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3794
Online profiler 0
Online gæster 280
Åbne spørgsmål 573
Besvarede spørgsmål 2871

Almanak

Tue, 28. February 2017

Solen i dag

Solopgang:06:58
Solnedgang:17:45

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 09, år 2017

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

Sidste uges udfordringer på det økonomiske område er måske årsagen til at der i denne uge er uro på dit kærlighedsområde. Du bør dog kun have koncentrerer dig om en hovedting af gangen. Så fik du ikke givet din økonomi en grundig gennemgang i sidste uge, bør du - trods at kærlighedsområdet også ser ud til at kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed - have dit fokus på at få orden på det økonomiske. Du bør ikke have intensiv fokus på to store områder af dit liv samtidig, så tag tingene en for en. Hvis du har fået orden på økonomien i sidste uge, bør du have dit fokus på det kærlighedsmæssige område af dit liv i denne uge.


Ugehoroskop Stenbukken

I denne uge vil du håndtere flere forskellige opgaver på en glimrende måde, således at du også selv får noget ud af det. Men ugen indeholder samtidig en form for vendepunkt dels rent økonomisk og dels i forbindelse med nogle familiemæssige forpligtelser. Det er nemlig, som om vinden vender. Udnyt de fordele der opstår for dig i ugens løb og du vil nyde gavn af dem lang tid fremover.


Ugehoroskop Vandbærer

I denne uge skal du virkelig passe på. Der er sådan cirka ingenting der rigtig ser ud til at ville lykkedes. Det bedste råd ville egentlig være at du sygemeldte dig fra dit eventuelle arbejde eller under alle omstændigheder holdt dig under dynen så meget som muligt, og der kun kunne håbe på at loftet ikke brasede sammen. Okay så slemt er det jo heller ikke, men ugen ser virkelig ud til at rumme megen modstand og det er derfor tilrådeligt at du ikke presser på for løsninger på hverken det private eller det personlige plan i denne uge, Husk over alting stråler moder sol, så forhåbentlig ser det bedre ud i næste uge. Hold lav profil i denne uge.


Ugehoroskop Fiskene

I denne uge kører det ikke helt efter normen. Derfor skal du holde dig flydende i overfladen og klar til at improvisere, når det er nødvendigt. Du vil gå lidt mere fantasifuldt og kreativt til værks, end du plejer. Men du skal ikke snakke for højt om det, du laver. Ellers kommer du nemlig bare til at hænge på den, hvis et eller andet pludselig ikke går efter hensigten. Der kan etableres interessante kontakter, og der er romantik i luften.


Ugehoroskop Vædder

Der er ved at ske en interessant drejning i forbindelse med dine mål og hensigter. Du har nemlig i et stykke tid haft nogle urealistiske dagdrømme, som ikke rigtig har ført dig nogen steder hen. Det svarer til at sidde inde i en sæbeboble og kigge. Men på et tidspunkt brister den. Snart finder du nye og utraditionelle virkemåder. Lad endelig også din nye stil omfatte kærligheden. Der kan let opstå forviklinger, som kan blive besværlige at udrede senere.


Ugehoroskop Tyren

I denne uge er der nogle ting, der kommer lidt på tværs i forbindelse med dine personlige relationer. Der opstår noget diskussion på grund af interesser, der trækker i hver sin retning. Men lad være med at betragte disse forskelle som problemer. Der er jo ikke noget forkert i, at folk har forskellige meninger. En besindig person vil kunne give dig et godt råd om kærlighed eller samarbejde. Du skal til at tage en bestemt udfordring op.


Ugehoroskop Tvillingerne

I denne uge kan det godt betale sig at dæmpe din stolthed lidt. Naturligvis skal folk vise dig den fornødne respekt. Men hvis det ikke er tilfældet, så er det ikke nødvendigvis nogen særlig smart idé, at lade følelserne tage overhånd. Situationen minder om et skakspil, hvor du skal foretage det bedste træk. I kærligheden kommer du længere med forståelse end ved at kritisere. Du skal i hvert fald hellere bruge hjernen end følelserne.


Ugehoroskop Krebsen

Der er nogle urealistiske forventninger, der står lidt i modsætning til dine ellers så intelligente og ofte velformulerede mål. Det klæder godt nok dine gøremål, men det svækker samtidig overblikket, medmindre du har meget stor tillid til din fantasi og intuition. Kærligheden kan byde på en spændende form for kontakt, men her drejer det sig mere om at handle rigtigt end om at handle hurtigt. Det er primært et spørgsmål om temperament.


Ugehoroskop Løven

Der er kommet noget nyt over dig, som virker tiltrækkende på det modsatte køn, og ugen vil derfor vise sig usædvanlig heldig for dit forhold til omgivelserne - både i kærlighed og venskab. Der er i det hele taget tegn på, at du får mere tjek på tingene i forholdet til andre. De situationer, hvor du skal samarbejde eller fungere sammen med andre, vil derfor fungere bedre. Hvis du er alene, så har du gode chancer for snart at møde en kæreste.


Ugehoroskop Jomfruen

Ugen indeholder nogle interessante muligheder på det romantiske område, og du vil tydeligt kunne mærke, at du vækker mere end bare almindelig interesse. Du er fuld af vigør og opfindsomme, kreative ideer, men du gør klogt i ikke at overgøre tingene. Ellers er der bare nogen, der oplever det som selvhævdende eller fremfusende. Du vil vise et stærkt engagement, men du skal sørge for at dele ud af det, så der også bliver plads til andre.


Ugehoroskop Vægten

Du er helt klart ved at bevæge dig ind på et temmelig erotisk område - også selv om nogle udefra kommende faktorer måske trækker i en anden retning. Det hele vil fungere bedst, hvis du bruger din intuition og prøver at improvisere dig frem. Du har et ønske om at gå nye veje i forbindelse med et initiativ, som du lidt uventet bringer på banen.


Ugehoroskop Skorpionen

I denne uge skal du virkelig passe på. Det bedste ville egentlig være at du sygemeldte dig fra dit eventuelle arbejde eller under alle omstændigheder holdt dig under dynen så meget som muligt. Ugen ser virkelig ud til at rumme megen modstand og det er derfor tilrådeligt at du ikke presser på for løsninger på hverken det private eller det personlige plan i denne uge, Husk over alting stråler moder sol, så forhåbentlig ser det bedre ud i næste uge. Hold lav profil i denne uge.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!