Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3877
Online profiler 0
Online gæster 241
Åbne spørgsmål 588
Besvarede spørgsmål 2927

Almanak

Sun, 19. November 2017

Solen i dag

Solopgang:07:49
Solnedgang:16:00

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 47, år 2017

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

Du har brug for at træffe nogle beslutninger og komme videre. Du har i et stykke tid stået en smule i stampe og nu er det tid for at komme videre. De beslutninger som skal træffes kan dog ikke alle sammen træffes helt åbenlyst. Du skal helst ikke være alt for synlig i din gøren og laden. Det er ikke alle omkring dig som vil dig det bedste lige i øjeblikket. Måske ikke bevidst. Der er blot ikke overskud til dig fra din omverden i øjeblikket. Ergo må du selv sørge for at beskytte dig.


Ugehoroskop Stenbukken

Der kommer snart vind i sejlene, og nogle mål, der måske i første omgang virker temmelig vidtrækkende eller måske alt for ekstreme, kan snart blive til virkelighed, og det kan foregå på en behagelig måde. Derfor er det bare med at udnytte de gode tider på den bedst tænkelige måde. Udviklingen bliver i høj grad til din fordel, og du vil føle, at det er dig, der sidder for bordenden.


Ugehoroskop Vandbærer

Der er noget der tynger dig i denne uge. Det ser ud som om der er tale om familiemæssige forhold, hvor du ikke rigtigt kan forstå et af din familiemedlemmers holdning. Prøv at være mindre fremfusende og krævende, lad evt. andre tage over, der hvor du har for meget fart på. I slutningen af ugen vil der komme en afklaring, og du vil opleve, at ved at tilsidesætte din stædighed, glider alting langt lettere. På torsdag vil du opleve at tingene er faldet på plads – til din fordel.


Ugehoroskop Fiskene

Du vil have et glimrende overblik og derfor rimelig godt styr på tingene. Men du vil opleve nogle underlige reaktioner fra folk i denne uge. Det, der foregår, er ikke alt sammen lige velovervejet, men du bevarer begge ben på jorden og tænker strategisk. Alligevel bliver du nødt til at bruge kræfter på at få en personlig relation til at fungere, som den skal. Du tager snart et initiativ, der bringer noget helt nyt ind på banen. Du vil anslå nogle mere utraditionelle strenge.


Ugehoroskop Vædder

I løbet af ugen får du en chance for at bekæmpe noget fordækt, men du vil ikke gøre noget særlig stort nummer ud af det. Du følger egentlig bare din samvittighed og reagere overfor uretfærdighed og magt, der anvendes i det skjulte. En sådan indflydelse har faktisk ligget og ventet under overfladen i et stykke tid. Endda uden at du har haft mulighed for at gøre særlig meget ved det. Du skal passe lidt på med impulskøb og uovervejede økonomiske transaktioner. Den slags kan lige pludselig give voldsomt bagslag.


Ugehoroskop Tyren

Lige først på ugen er du måske lidt rigelig hurtig på aftrækkeren, men lidt efter lidt tager udviklingen en ny og bedre kurs. I denne uge skal der enten debatteres eller holdes møder. Du styrer roligt og målbevidst i den rigtige retning, og samtidig får du gjort nogle ting færdige, som har ligget på tegnebrættet i et stykke tid. Et hængeparti, som enten har at gøre med kærlighed eller samarbejde, ser ud til at ville tage en drejning til det bedre. Men du skal lade være med at skyde for meget fra hoften med smarte bemærkninger. Ellers risikerer du at komme til at ødelægge noget. Du skal tænke dig om, før du taler.


Ugehoroskop Tvillingerne

Enten er Tvillingerne ved at komme på frierfødder, eller også bliver der bare snakket meget om kærligheden. I kærlighedslivet er der meget intensitet, og du er ikke i tvivl om, hvad du vil. I denne uge vil du kunne mærke en specielt form for held og goodwill gennem dine venner, men samtidig er du godt klar over, at du ikke havde stået nær så stærkt på egen hånd. Dine kreative sider vil gøre dig ære, og du vil komme til at udveksle synspunkter med kompetente personer.


Ugehoroskop Krebsen

Denne uge sætter fokus på dine besiddelser, og samtidig handler det meget om hjemmefronten. Noget tyder på, at du vil bruge penge på enten dine boligforhold eller bilen. Der er ved at opstå et behov for moderniseringer, forbedringer eller nyanskaffelser. Der opstår muligvis nogle misforståelser og forsinkelser i dit privatliv, men alligevel er det, som om der er en overordnet plan med tingene. Du har hele tiden tydelige hensigter med det, du gør.


Ugehoroskop Løven

Du kommer nok til at stå lidt for skud i denne uge. Du kan nemlig blive præsenteret for en tankegang, som du finder ganske uspiselig. Noget virker i første omgang for flippet til at du kan gabe over det. Men senere er det, som om det grumsede bundfald begynder at lægge sig, så du kan få ordentlig klarhed over, hvad der egentlig sker. Så opdager du, at meget af det er i samklang med dine egne holdninger. Afvis derfor ikke noget på forhånd.


Ugehoroskop Jomfruen

Der lukkes tilsyneladende mere og mere op for mulighederne, men samtidig vil du af en eller anden grund blive lidt anspændt i dit forhold til andre, og det kan give mulighed for rivalisering eller modsætningsforhold. Samtidig vil du sikkert føle det, som om der udstikkes lidt for mange regler for, hvad du kan tillade dig. Derfor vil du på en eller anden måde sætte en grænse, men det får du sandsynligvis mest ud af at gøre på en besindig og diplomatisk måde. Men du får check på tingene, fordi du er i stand til at holde en fornuftig distance.


Ugehoroskop Vægten

Ugen giver dig en mulighed for at redde kastanjerne ud af ilden for en af dine venner. Det skyldes din erfaring på et bestemt område. Det drejer sig i virkeligheden at kunne forudsige, hvorfor noget eventuelt kan gå galt, så kan man kan tage sine forholdsregler i tide. Af skade bliver man klog, og i det hele taget er det med at tage ved lære af sine erfaringer nærmest et slags tema, som du vil kunne iagttage gang på gang i den kommende uge.


Ugehoroskop Skorpionen

Lige i øjeblikket er tillid, nærhed og varme til andre meget vigtigt. Du har faktisk store chancer for at få et tættere forhold til dine venner og familien. Et venskab kan udvikle sig til kærlighed. Tillad dig selv en munter weekend. Bind dig dog ikke til noget fast for tiden. Men vær en smule eventyrlig, selvom der er nogen som ikke bryder sig om at du skejer ud. Det skal du ikke høre efter, for det er din ret, at gøre hvad du har lyst til. Du vil kunne finde stor tilfredsstillelse i at udfolde dine kreative evner i denne uge.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!