Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3829
Online profiler 0
Online gæster 211
Åbne spørgsmål 577
Besvarede spørgsmål 2896

Almanak

Tue, 30. May 2017

Solen i dag

Solopgang:04:41
Solnedgang:21:33

Månen lige nu

Full Moon

Ugehoroskop - Uge 22, år 2017

Ugehoroskop

Ugehoroskop for de tolv stjernetegn

Find ud af hvad der sker for dit stjernetegn i denne uge. Læs dit horoskop og bliv inspireret. Dit ugehoroskop er gældende fra søndag midnat og en uge frem. Husk at ansvaret for vores liv kan kun tilskrives os selv, hvilket indebærer en stillingtagen til, hvordan man vil forholde sig til sig selv og sine muligheder. Læs dit horoskop gratis og online hver uge her på NetSpirit.
Ugehoroskop Skytten

Denne uge fortsætter i samme stil som sidste uge, nemlig ved at du bliver mødt af alskens meninger om din person og andres mening om hvordan du bør klæde dig, opføre dig, prioritere etc. Pas på med ikke blot enten at ignorere alle disse synspunkter, for du kan med fordel benytte dem. De fortæller jo reelt mere om afsenderen end de fortæller om dig og det er jo altid rart at kende sin omverden så godt som muligt. Det gør det nemmere at begå sig i arbejdslivet, i kærlighedslivet etc. Du bør også have meget stor fokus på ikke at lade alle disse påvirkninger trænge alt for langt ind i dit humør og din selvopfattelse. Husk at være stolt af at du er et unikt menneske.


Ugehoroskop Stenbukken

Den kommende uge bør dit fokus være på samvær . Du er nemlig på toppen rent selskabsmæssigt. Du udstråler varme og selvtillid og det reagerer andre på. Du er enhver forsamlings naturlige midtpunkt og sidst på ugen vil der være gode muligheder for at udfolde dig. Gør det blot. ja gør det gerne fuldt ud. Hvorfor i alverden skulle du ikke kaste dig ud i selskabslivet når du nu engang lige i denne uge udstråler at være ballets dronning / prinsen på den hvide hest. Om ikke andet så tag en ekstra tur på cafe. Kom lidt ud i denne uge.


Ugehoroskop Vandbærer

Det hele går sådan lidt slowmode, lidt på rutinen, lidt på kedsomheden. Du kan have svært ved at svinge dig op i et højere gear og det er sådan set okay. det er ikke meningen at du skal være deroppe så lad være med at foregive. Vær tro mod din intuition og hvis du bliver involveret i ting som du føler du uoplagt til - fester, vigtige møder etc. - og du ikke føler at du rigtig kan overkomme dem - så meld fra. Brug hvilket som helst påskud. Alt er bedre end at du mister din egen integration og de resultater du allerede har opnået.


Ugehoroskop Fiskene

Det bliver en begivenhedsrig uge, hvor du kan få vigtige ting fra hånden - både ude og hjemme. Du vil kunne mærke energi og friskhed i forbindelse med dine aktiviteter - ikke mindst i kærlighedslivet. Der er dog nogle følelsesmæssige ting fra tidligere, som pludselig og uventet dukker op igen, og dit kærlighedsliv kan lige pludselig kræve temmelig stor opmærksomhed.


Ugehoroskop Vædder

I den kommende uge er det vigtigt, at du ikke er for stædig. Ellers sætter du bare nogle gode point til. Der er nemlig tegn på forbedringer og helt nye toner i forbindelse med kærlighed og venskab. Der kan være optræk til nogle konflikter i enten dit parforhold eller et nært venskab. Du har mest af alt lyst til at lade som ingenting, men hvis du bruger din situationsfornemmelse og sunde fornuft, vil du kunne afblæse stormen ved at tage den i opløbet.


Ugehoroskop Tyren

Du vil muligvis have godt af at finde en ny aktivitet, som du kan deltage i – du trænger nemlig til, at der skal ske noget nyt; møde nogle nye mennesker, få nogle nye impulser. Det kan måske være en sport eller et kursus på en aftenskole. I denne uge kan der muligvis opstå nogle gnidninger i dit forhold til en anden person. Det er måske en person, som du har kendt i en årrække. Men det kan være, at det i virkeligheden slet ikke drejer sig om noget personligt. Derfor kan det være en god idé ikke at tage tingene alt for bogstaveligt. Vis vilje til forståelse og giv folk en chance.


Ugehoroskop Tvillingerne

Der kommer snart vind i sejlene, og nogle mål, der måske i første omgang virker temmelig vidtrækkende eller måske alt for ekstreme, kan snart blive til virkelighed, og det kan foregå på en behagelig måde. Derfor er det bare med at udnytte de gode tider på den bedst tænkelige måde. Udviklingen bliver i høj grad til din fordel, og du vil føle, at det er dig, der sidder for bordenden.


Ugehoroskop Krebsen

I løbet af ugen vil der på en eller anden måde blive sat en grænse, der har at gøre med enten noget foreningsmæssigt eller et venskab. Der er måske nogen, der begynder at blive lidt for stædige at have med at gøre. Det kan også dreje sig om en ven, der siger nej tak eller som skal et andet sted hen. Det vil optage dig, og du vil tage kraftigt stilling. Der opstår måske en diskussion, som spidser til, så det kan blive nødvendigt at finde en diplomatisk løsning.


Ugehoroskop Løven

Der er tegn på en brugbar dialog eller aftale vedrørende noget, som du ejer eller din økonomi. Hvis du vil have resultater på det romantiske område, så kommer du længst ved at ærligt at sige tingene præcis, som de er. Der er tegn på en uge, hvor det meste kan lade sig gøre, og hvor du kan blive begunstiget enten i forbindelse med din karriere eller kærlighedsforhold. Der er nogle vigtige omstændigheder, der er ved at ændre sig til det bedre. Du vil mærke en særlig imødekommenhed fra autoriteter og folk med indflydelse.


Ugehoroskop Jomfruen

Du vil i denne uge ønske at have det helt store overblik. Du vil gerne forstå de store sammenhænge, og du vil også meget gerne blive klog på dem. Hvis du ikke holder dig strengt til det, som du virkelig ved noget om på forhånd, vil du meget nemt komme til at overdrive og spille klog på en hel masse, som du ikke har styr på. Ugen ser dog fordelagtig ud for kærligheden, og du vil møde nye mennesker, som du har væsentlige ting til fælles med. Der kan knyttes nye, interessante forbindelser, som endda kan blive til noget længerevarende og udviklende.


Ugehoroskop Vægten

Du lykkes fortsat med alt hvad du har mellem fingrene i denne uge. Du er blevet bedre til at prioritere din tid så du undgår stress, og dette har en yderst gunstig virkning på dine nærmeste, der oplever dig nærværende. Dine nærmeste er glad for dit nærvær, se om du kan rette fokus herpå og fortsætte stilen. På fredag slår du et spring i socialt samvær, og hvis du er single, vil kærligheden invitere dig på besøg. Du har charme – men pas på ikke at efterlade dig knuste hjerter. Tænk dig om i denne uge.


Ugehoroskop Skorpionen

Der er ingen tvivl om, at dine interesser nok skal blive tilgodeset i denne uge. Du behøver ikke at gøre megen opmærksom på dig selv i denne uge. Din omverden er i forvejen meget opmærksom på dig. Du skal dog være klar i din tale og dine ønsker. Verden lytter til dig i denne uge, men det er op til dig klart at udtrykke hvad du ønsker at de skal gøre. I ugens løb vil der komme situationer hvor du har lyst til at sige din mening højt og tydeligt. Gør det endelig. Du vil blive hørt. Vindene blæser i dit sejl. Tag roret og sæt retningen som du selv har lyst.Er du spændt på, hvad ugen vil bringe?
Hver uge bringer vi ugehoroskoper ganske gratis.
Læs dit horoskop gratis og online
Klik dig rundt og bliv inspireret!