Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4048
Online profiler 0
Online gæster 219
Åbne spørgsmål 607
Besvarede spørgsmål 2985

Almanak

Thu, 18. April 2019

Solen i dag

Solopgang:05:58
Solnedgang:20:19

Månen lige nu

Full Moon

De mennesker, som er i NetSpirits forum, er alle mulige mennesker, i alle mulige aldersklasser, med vidt forskellige baggrunde. Her finder du åbne og intelligente mennesker, der sætter pris på et seriøst mødested.

Vi ønsker at skabe et varmt, sikkert og inspirerende sted, hvor mennesker kan opleve ægte og meningsfuld kontakt til andre. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af spirituelle eller religiøse tilhørsforhold og interesser og anerkender hvert medlems egen livs- og udviklingsvej.

Din profil

Du er hjertelig velkommen til at benytte forummet som gæst. Der er dog en lang række fordele ved at oprette en profil. Først og fremmest ved systemet så hvem du er når du er på besøg. Det betyder at du ikke behøver godkende dine spørgsmål og kommentarer i en seperat e-mail før de vises. Du får også adgang til dit helt eget fotoalbum, at skrive artikler om hvad du nu måtte have lyst til at dele med andre og en lang række andre funktioner.

Der er gjort en del ud af beskyttelse af brugerne. Her kan nævnes muligheden for at anmelde misbrug. Kan en person ikke finde ud af at opføre sig ordentlig overfor dig eller andre, er der mulighed for at orientere NetSpirit herom. En anden foranstaltning er fortrolighedslisten. Denne funktion fungerer på den måde, at du ved din oprettelse udfylder data om dig selv, og så afkrydser du, hvad der skal være offenligt, og hvad der kun skal være tilgængelig for folk, du har accepteret på din fortrolighedsliste. Kort sagt - Beskyttelse af dig og din integritet er i højsæde i NetSpirts forum.

Hvor hurtigt kan jeg forvente et svar?

Forummet er opbygget således, at det er brugere, der hjælper andre brugere. Viser du at du prøver at hjælpe andre, kan du forvente, at andre også vil prøve at hjælpe dig, når du har spørgsmål. Er du ikke Superbruger, eller viser din profil, at du ikke hjælper andre, men udelukkende stiller spørgsmål, vil der sikkert gå lidt længere tid, inden du får hjælp. Det hjælper også meget, at du stiller spørgsmål, som viser, at du selv har brugt lidt tid på at finde svaret. Herved gør du andre brugere meget mere positive overfor at hjælpe.

Kunne jeg selv have fundet løsningen?

Måske! Du kunne prøve at bruge søgefunktionen, den er oppe foroven til højre og virker som enhver anden søgemaskine - tast et eller flere søgeord ind og tryk søg. Der er en god chance for, du kan finde svaret på den måde. Der findes også rigtig meget viden samlet i allerede besvarerede spørgsmål, så brug eventuelt fritekst-søgningen på besvarerede spørgsmål.

Pointsystemet

Pointsystemet er ment som en skala for, hvor engageret du er i forummet. Har du mange point, må man formode, at du har hjulpet mange brugere og på den måde sikkert også har meget viden på forskellige områder. Systemet er med til at sikre, at dem som hjælper andre med deres spørgsmål også får hjælp til deres egne spørgsmål.

Hjælper du andre, vil du opleve, at du selv får både bedre og hurtigere svar på dine egne spørgsmål. Forventer du, at andre laver dine lektier eller bare står til din rådighed, ja så får du sikkert lov til at vente lang tid på svar. Er du derimod engageret og viser, at du faktisk selv har prøvet at finde svaret, før du stiller spørgsmålet, ja så vil du møde en stor velvillighed og få hurtige og meget kvalificerede svar.

Pointsystemet er tilgængeligt for NetSpirits bruger. Gæster kan ikke hverken tildele eller optjene point. Hvis en gæst svarer på dit spørgsmål, og du accepterer dette svar, fratrækkes pointene fra din konto på samme måde, som hvis du accepterer et svar fra andre brugere. Hvis der er flere, der har svaret på dit spørgsmål eller bidraget med løsningen, kan du fordele de point, du har udlovet for spørgsmålet mellem disse.

Når der er tildelt point til et spørgsmål anses det for værende besvaret. Det er vigtigt at du husker at tildele point og således lukke dine spørgsmål. Andre brugere vil kigge efter, om der er ubesvarerede spørgsmål, som de kan hjælpe med svar på. Såfremt du har fået svar på dine spørgsmål, men ikke lukket dem, spilder disse brugere en masse tid ved at kigge dine spørgsmål igennem for blot at opdage, at du allerede har fået svar.

Hvordan optjener jeg point? - Ved oprettelse af en profil på NetSpirit får du 400 point. Herefter kan du vokse i point ved at svare på spørgsmål og skrive artikler. Du må maksimalt give 200 point for et svar for at imødegå inflation i pointene.

Hvor mange point skal jeg give? - Hvis det er et nemt spørgsmål, er 15 point det rigtige at give. Et lidt sværere spørgsmål bør tildeles 30 point, og et omfattende svært spørgsmål bør tildeles 60 point. Det maksimale antal point der kan gives er 200, men tildeler du mere end 60 point til et spørgsmål, bør du skrive, hvorfor du tildeler så mange point.

Den rigtige kategori for dine spørgsmål og artikler

Der er en del kategorier, og derfor kan det være fristende blot at stille sine spørgsmål indenfor den overordnede kategori "Generelt / Fri debat". Men herved risikerer du, at dine spørgsmål drukner i mængden. Tænk på, at de andre brugere først og fremmes kigger efter ubesvarede spørgsmål indenfor de kategorier, som de har viden omkring. Hver kategori har sine eksperter/brugere, der har viden på området, så vælger du den forkerte kategori, kan du risikere ikke at få svar.

Smil til verden og den smiler til dig

Ved din indmeldelse skal du acceptere de spilleregler, der gælder for brug af forummet. Disse fortæller egentlig, blot at du skal opføre dig pænt overfor andre og udspecificerer, hvad der forstås ved god brugeradfærd. Det er disse regler, der er grundlaget for, hvad man må og ikke må her i forummet. Hvis du efter bedste evne overholder reglerne og behandler andre høfligt og omgængeligt, bliver du glad for at komme på NetSpirits forum og overrasket over, hvilken viden der er samlet her.

Til forummet er tilknyttet et antal CoAdministratorer. En CoAdmin er en person, der sørger for god ro og orden og at alle regler bliver fulgt. CoAdmins kan slette indlæg eller endda hele spørgsmål og kan give brugere, der overtræder reglerne advarsler og i gentagne tilfælde deaktivere personen. Får du brug for hjælp fra en CoAdmin, fordi du bliver chikaneret eller opdager noget, som du véd strider imod regelsættet, så brug blanketten "Anmeld misbrug".

Hvordan kan jeg blive CoAdmin? - Det kan du, ved at du sætter et hak i boksen "Jeg vil gerne kunne vælges som CoAdmin." i Din Profil". I tekstfeltet nedenunder skriver du så, hvorfor netop du skal vælges til Coadmin. Der bliver løbende valgt nye Coadmins, alt efter behov.

Almindelig bruger eller Superbruger

Som Superbruger får du adgang til en lang række funktionaliteter, som de almindelige brugere ikke får stillet til rådighed. Du kan bl.a. se andre brugeres fotoalbum, deltage i pointsystemet m.v. Som Superbruger får du også gratis adgang til alle NetSpirits ydelser!
Almindelige
brugere
Super
brugere
Opret spørgsmål
Svar på spørgsmål
Opret en profil
Opret dit eget fotoalbum
Se andre brugeres fotoalbum
Deltag i pointsystemet
Adgang til at anmelde misbrug
Mulighed for at blive coadministrator
Send mails til andre brugere
Tilføj andre brugere til din fortrolighedsliste
Kan blive tilføjet til andres fortrolighedsliste
Skriv artikler
Kommenter andres artikler
Fremhævet visning ved profilsøgning
Fuld adgang til ugehoroskoperne
Adgang til alle funktionerne i Forummet 299 kr. Gratis
Dit kinesiske årshoroskop 148 kr. Gratis
Din numerologiske profil 148 kr. Gratis
Adgang til alle Lær-det-selv-kurser 99 kr. /stk. Gratis

Sådan får du en profil, der tiltrækker andre

Er du søgende efter den store kærlighed eller ønsker du blot at andre mennesker bliver tiltrukket af din profil, således at de hjælper dig med dine spørgsmål, ser dine billeder, og begynder at sende dig søde små meddelelser, ja så må du gøre noget herfor.

Måske er du bekendt med andre datingssteder, hvor unge mennesker udstiller sig selv mere eller mindre afklædt og med stærke seksulle undertoner. Det er fint. Det virker. Det er blot ikke sådan du her på NetSpirit tiltrækker andre mennesker. Vi har nemlig et andet segment, som det så fint hedder. NetSpirits datingsmulighed er en forlængelse af muligheden for at udfolde sig i vores forum.

Det tager cirka 20 minutter at lave en supergod profil - Her er hvad du skal gøre:

  1. Få et profilbillede - Det kan ikke siges stærkt nok - ønsker du ikke at andre skal se hvem du er så find på noget, der kan vække deres interessse. Mulighederne er talrige, bare tænk over din egen verden, hvad der er dig, hvad som interessere dig, hvad som du kan identificere dig med. Men selvfølgelig er det bedst hvis du har et profilbillede af... ja dig!

  2. Opload nogle billeder - Det er ikke nok med et enkelt profilbillede hvis du vil have en profil, der virkelig tiltrækker interesse. Opload nogle flere billeder. Interessante billeder. Igen behøver det ikke være dig i frækt undertøj, faktisk helst ikke, for NetSpirits brugere er intelligente åbne mennesker, der sagtens kan se forskel på ”wanna-be” og så dem som vitterlig er noget. Du er smuk når du tør stå ved din egen side og være dig selv. Så tænk over hvad det er som er dig. Hvad du identificere dig med, hvad der betyder noget for dig.

  3. Udfyld dine profildata - Ønsker du ikke at alle kan se hvem du er, så kryds af at disse data kun er for fortrolige. Det vigtige er at du signalere at du er seriøs omkring dette her. Er du ikke selv seriøs omkring din egen person, dine egne mål, kan andre jo vanskeligt tage dig seriøs.

  4. Bliv engageret - Måden folk opdager dig på er når du laver artikler, stiller spørgsmål i forummet, eller hjælper andre med deres spørgsmål. Så udfold dig.
Følger du disse fire enkle råd og bruger 20 minutter til at lave en profil - ja så er det sikkert at du får opmærksomhed ikke alene for dem, som allerede er brugere på NetSpirit, men også for de flere tusinde som dagligt besøger sitet.

Kort sagt er du få øjeblikke fra at møde den eneste ene - Giv heldet en chance!


Klik her for at oprette dig som bruger

Klik her hvis du allerede er bruger og ønsker at logge ind på NetSpirit

Klik her, hvis du er logget ind og ønsker at opgradere din profil til Superbruger