Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4032
Online profiler 0
Online gæster 442
Åbne spørgsmål 603
Besvarede spørgsmål 2973

Almanak

Thu, 21. February 2019

Solen i dag

Solopgang:07:16
Solnedgang:17:30

Månen lige nu

Full Moon

Der er nu i alt 1547 beskrivelser

Drømmene vil, hvis du forstår budskaberne i dem, støtte dig i at vælge mere helhjertet og leve et ægte liv. Den tolkning og symbolik der tillægges de enkelte drømmesymboler skal blot tages som et udtryk for, at dette er hvad der oftest forbindes med drømmesymbolerne. Det er ikke videnskabeligt efterprøvet eller testet at det reelt forholder sig således.Senest tilføjede:  fyret/smidt ud   Analsex   Moderkage   Moderkage     

Tilføj ny forklaring


Zebra

Tilføj kommentar  

Drømmer du om et dyr, skal du se nærmere på hvad du forbinder med dette dyr. Afgørende for tolkningen af hvad det betyder at zebraer optræder i din drøm, er dine følelser og holdninger og viden om zebraen. Så hvad forbinder du med en zebra? - Zebraerne lever i store flokke på savanner i det centrale, sydlige og østlige Afrika. De kan ikke tæmmes. Zebraer er lyse med mørke tværstriber. Zebraer er et flokdyr. De lever i småflokke bestående af en hingst med hopper og deres føl.

Hvad det betyder hvis du rider på ryggen af en zebra, skyder en zebra, hvis zebraen bliver nedlagt, ædt af et andet dyr, eller zebraen på anden måde indgår i en sammenhæng - er forklaret under de respektive handlinger. Altså rider du på en zebra - se drømmesymbolet "Ride", dræber du en zebra - se drømmesymbolet "At dræbe", etc.

Se også: Dyr / Zoologisk have

Zeus

Tilføj kommentar  

Drømmer om en vred Thor eller Zeus som smider lyn efter dig, ja så er det en stor autoritet som skælder dig ud, som giver dig et vink med en vognstang om at nu må du altså ændre adfærd, tage en anden vej, træffe en beslutning, eller hvad det nu end er for en aktuel problemstilling som fylder meget i dit liv på nuværende tidspunkt. Budskabet er Gør noget! - Træf en beslutning! - Nu!

Se også: Autoriteter

Zimbabwe

Tilføj kommentar  

Det land eller den verdensdel, som drømmen foregår i, kan have særlige associationer for drømmeren, eller det kan forekomme på grund af hyppigt opståede associationer. Hvad et land eller en verdensdel symboliserer i en drøm afhænger af mange forskellige forhold. Afgørende er drømmerens personlige forhold til og kendskab til det, der drømmes om.

Så hvad forbinder du med Zimbabwe? Underernæring, flugt, fattigdom, AIDS, borgerkrig, eller kender du så meget til Zimbabwe at du ved at det tidligere var et storslået rige? Diine associationer til Zimbabwe er afgørende for drømmesymbolets tolkning. Så skal du finde ud af hvad det betyder at Zimbabwe, eller symboler herpå (deres flag etc.) optræder i din drøm, skal du først og fremmest finde ud af hvad du forbinder med Zimbabwe.

Se også: Landekontinenter

Zoologisk have

Tilføj kommentar  

Den zoologiske have repræsenterer instinkterne i bur. Dyrene (instinkterne) er blevet noget adskilt fra os og det virker tilsyneladende som dejligt nemt. Men det er det ikke. Vores instinkter skal ikke sættes i bur, men tværtimod favnes og kendes på en sådan måde, at vi til enhver tid kan kontakte og bruge disse på rette tid og sted. Og det er jo svært når de er i bur. (undertrykt/isoleret) Det vil ikke sige, at du skal bruge sine instinkter på en sådan måde at de skader andre. Så er de ude af kontrol. Men at de skal bruges for at passe på dig selv, for når vi ikke har et naturligt forhold til vores instinkter skader vi os selv.

Drømme om en tur i zoologisk have med børnene, kan være et minde til dig om at tage vare på dine børn, lære dem om dyrenes adfærd - også i naturen, således at dine børn vokser op med bevidstheden om at dyrene har bevaret de instinkter vi mennesker tildækker med normer og regler.

Hvis du drømmer om et specielt dyr, der lider - indikerer drømmen af en instinktiv side i dig lider under vort samfunds regler. Hvis du identificerer dig med et af havens dyr, kan drømmen indikere at du føler dig isoleret, eller en del af dig er isoleret fra en anden del af dig, hvilket bringer disharmoni i dit system.

Det er vigtigt at du forsøger at finde andre symboler i drømmen som kan hjælpe dig til at opnå den rette tolkning, og husk også at erindre følelserne omkring drømmen, når du vågner.

Se også: Dyr / Dyrepasser / Eksperiment / Fange / Fangelejr / Fortiden / Fængsel / Identitet / Krybdyr / Opsynsmand / Rækværk / Stald / Vægge / Årstiderne