Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4001
Online profiler 0
Online gæster 412
Åbne spørgsmål 601
Besvarede spørgsmål 2968

Almanak

Thu, 24. January 2019

Solen i dag

Solopgang:08:11
Solnedgang:16:32

Månen lige nu

Full Moon

Der er nu i alt 1547 beskrivelser

Drømmene vil, hvis du forstår budskaberne i dem, støtte dig i at vælge mere helhjertet og leve et ægte liv. Den tolkning og symbolik der tillægges de enkelte drømmesymboler skal blot tages som et udtryk for, at dette er hvad der oftest forbindes med drømmesymbolerne. Det er ikke videnskabeligt efterprøvet eller testet at det reelt forholder sig således.Senest tilføjede:  fyret/smidt ud   Analsex   Moderkage   Moderkage     

Tilføj ny forklaring


Quiz

Tilføj kommentar  

I en quiz bliver du testet eller du tester andre. En quiz indebærer som oftest også en præmie. Deltager du i quizzen på grund af præmien? Og hvordan klarer du dig i quizzen? Taber du stort, eller er du lige ved at vinde og så taber du. Eller er vi henne hvor du svarer rigtigt på alt og ikke får en præmie? Hvor og hvordan du deltog i quizzen vil have betydning for den nærmere tolkning.

Måden hvor du forstår dette drømmesymbol er ved at stille en række hv-spørgsmål. Hvorfor blev quizzen afholdt? Hvem var tilskuere? Hvad var præmien? Hvor foregik quizzen? Sådanne spørgsmål leder dig nærmere hen på betydningen. Blot at konstatere at hvis du drømmer om en quiz eller at deltage i en quiz så betyder det sådan og sådan. Svar af denne kalibrer kan naturligvis ramme plet, på samme måde som at blind høne også finder korn, men drømmetydning er al for værdifuld til at du bør lade dig nøjes med sådanne svar. Dine drømme indeholder vigtige budskaber til dig og ved at forstå dine drømme, vil du forstå dig selv og dit liv bedre.

Se også: Detektiv / Eksamen / Gåde / Kode / Konkurrence / Præmie / Test / Ønskeopfyldelse