Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4053
Online profiler 0
Online gæster 59
Åbne spørgsmål 605
Besvarede spørgsmål 2993

Almanak

Thu, 20. June 2019

Solen i dag

Solopgang:04:32
Solnedgang:21:50

Månen lige nu

Full Moon

Publiceret af: astrolog
Den: 7 Aug 2017 11:50
Pris: 0 Point

Print

At korrigere et horoskop...

Det er vigtigt at få sit horoskop korrigeret - dvs. at finde det fødselstidspunkt, hvor horoskopet går i gang. Det såkaldte åndelige snit og normalt er dette snit ikke sammenfalden med fødselstidspunktet, men ligger tæt på denne.


At korrigere et horoskop betyder, at rette fødselstiden ind, således at de hændelser og begivenheder vedkommende kommer ud for i sit liv (søskende, partner, børn, dødsfald etc.), tilsvarer horoskopets opbygning ud fra den nye korrigeret fødselstid, som normalt ligger tæt på den opgivne tid. Indenfor en time eller så. - I astrologien er tiden vigtig. For 4 minutter svarer til et år i en fremtidsvurdering.

 

Mange har fået en computertydning. Desværre uden at kunne bruge det til ret meget. 10-16 A4-sider med pæn skrift, en horoskoptegning af en person - lad os kalde hende for N.N. - som på forhånd har opgivet sin fødedag, måned, tid for fødsel og stedet. Nu er spørgsmålet: hvad er grunden til, at N.N. har svært ved at kende sig selv i det skrevne? Denne oplevelse har hun fælles med de fleste andre, der også har fået en computertydning. Inden vi begiver os længere ind mod kernen af spørgsmålet, må vi først have på det rene.... fortsættes i artiklen

 

Læs mere om horoskopets korrektion, del 1, del 2, del 3 og del 4 på denne side:  

 

http://astrologiskforum.dk/nye-artikler

 

Desværre må du kopiere side-adressen, men det går jo nok. 

 

Forøvrigt vil der hen ad vejen blive lagt flere artikler op. Så hold dig orienteret, tak. 

 

Hilsen Jan Schultz 

 

 Prometheus
Jeg bryder mig ikke om forudbestemmelse eller prædestination da det suspenderer det frie valg og selv om det vel ikke er helt korrekt at drage en paralle mellem astrologiens typebestemmelser af hvem vi ifølge den kan siges at være, må jeg indrømme, at tanken er nærliggende for mig. Jeg bryder mig ikke om at blive typebestemt eller forudsagt hvad der "kan" siges at ske i mit liv, jeg vil helst selv medvirke til et rimeligt facit uden astrologisk medvirken og konstruktion af et facit der ikke siger mig noget. Jeg anfægter ikke din seriøsitet for du er seriøs omkring astrologi, jeg vil bare helst ikke plottes ind i dette system. Jeg vil bare gerne være efter bedste evne. Gerne med etik og retfærd in mente. Her lidt fra romerbrevet. "  Endnu inden de var født, endsige havde gjort noget godt eller ondt, blev der – for at Guds beslutning om udvælgelse skulle stå fast,  ikke på grund af gerninger, men fordi han selv kalder – sagt til hende: »Den ældste skal trælle for den yngste.«  Der står jo skrevet: »Jeg elskede Jakob, men hadede Esau.«" En hård dom over Esau jeg ikke bryder mig om, men jeg er gudskelov ikke Gud.
 Prometheus
Jeg bryder mig ikke om forudbestemmelse eller prædestination da det suspenderer det frie valg og selv om det vel ikke er helt korrekt at drage en parallel mellem astrologiens typebestemmelser af hvem vi ifølge den kan siges at være, må jeg indrømme, at tanken er nærliggende for mig. Jeg bryder mig ikke om at blive typebestemt eller forudsagt hvad der "kan" siges at ske i mit liv, jeg vil helst selv medvirke til et rimeligt facit uden astrologisk medvirken og konstruktion af et facit der ikke siger mig noget. Jeg anfægter ikke din seriøsitet for du er seriøs omkring astrologi, jeg vil bare helst ikke plottes ind i dette system. Jeg vil bare gerne være efter bedste evne. Gerne med etik og retfærd in mente. Her lidt fra romerbrevet. "  Endnu inden de var født, endsige havde gjort noget godt eller ondt, blev der – for at Guds beslutning om udvælgelse skulle stå fast,  ikke på grund af gerninger, men fordi han selv kalder – sagt til hende: »Den ældste skal trælle for den yngste.«  Der står jo skrevet: »Jeg elskede Jakob, men hadede Esau.«" En hård dom over Esau jeg ikke bryder mig om, men jeg er gudskelov ikke Gud.
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Kærlighed

Tro, håb og kærlighed. Størst af dem, er kærligheden.Kærlighed er meget mere end blot ord, og det findes mange flere steder end blot mellem to mennesker.


Kærlighedens magi

Der findes meget magi i verden omkring os, den største af dem alle er kærlighedens magi.


At forholde sig konstruktivt kritisk

Jeg har lyst til at dele mine tanker omkring det at forholde sig konstruktivt kritisk til spiritualitet med andre da jeg synes diskussionen om spiritualitet alt for ofte er delt op i de to helt modsatte lejre; Den ene mener det spirituelle er noget hamug og den anden kan slet ikke forstå at der er nogle mennesker, der ikke har set lyset endnu. Jeg vil gerne argumenterer for at en holdning sådan midt imellem vil være gavnligt for den almene opfattelse af området spiritualitet.


Det er da okay

Blot nogle tanker omkring jordens fremtid, hvis der ikke gøres et eller andet drastisk.


Drømme..

Drømme om en ex...


1-5 af 119 : [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning: