Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4053
Online profiler 1
Online gæster 92
Åbne spørgsmål 605
Besvarede spørgsmål 2993

Almanak

Thu, 20. June 2019

Solen i dag

Solopgang:04:32
Solnedgang:21:50

Månen lige nu

Full Moon

Publiceret af: astrolog
Den: 29 May 2017 17:18
Pris: 0 Point

Print

Astrologi og dybe sandheder

Hej. Det var meningen at vores lokale ugeavis skulle have haft denne artikel, men af en eller anden grund gik "vi" fejl af hinanden - så i stedet for at den står og samler støv, er det bedre at den bliver mere tilgængelig andre steder Hilsen Jan


 

 

 


Astrologi og dybe sandheder.

Vi er nu i Tvillingernes stjernetegn ( 21.5 - 21.6) og kollektivt vil vi alle blive præget af dette tegns energi, der nærmest som en hinde vil lægge sig over jorden. Det, vi oplever, er Solens tilsyneladende bane rundt i dyrekredsen eller zoodiakken, som baneplanet også bliver kaldt - og når jeg skriver "solens tilsyneladende bane" er det fordi, det bliver betragtet fra Jorden. I dette baneplan, også kaldet ekliptika, bevæger solen og planeterne sig og her ligger alle de 12 stjernebilleder, som de 12 stjernetegn har fået navn efter. Men hvor stjernebillederne er af uens størrelse er stjernetegnene lige store : 30 grader hver og ligger som et magnetbånd rundt om Jorden. Det astrologiske år starter med forårspunktets, som er det samme som Solens, indtræden i Vædderens tegn. Virkningen af de 12 stjernetegn og planeternes indflydelse hos det enkelte menneske og/eller kollektivt, er blevet positivt efterprøvet i årtusinder og er astronomiens åndelige fætter. 

 


Men tilbage til Tvillingernes stjernetegn. Det astrologiske år starter med Vædderen (ild), går over Tyren (jord) og nu er vi i det tredje tegn Tvillingerne (luft) og næste måned Krebsen (vand). Disse tilstandsformer (ild, jord, luft og vand) gentages 3 gange på et år, i samme rækkefølge. Luft er området for det sociale og for tankernes frie flow, så mange født i Tvillingernes stjernetegn er mentalt hurtige til at fange og holde flere bolde i luften på samme tid, nysgerrige og interesserede i verden omkring dem og er hurtige til at berette om nye trender eller om naboens indfald/udfald. Det er bredt forstået forfatterens og journalistens tegn. Normalt vil personer født i dette tegn have svært ved at takle dybe følelser under modgang, da deres intellekt overskygger følelserne. Deres styrende planet er Merkur.

Hvert menneske og hver periode er unik. Derfor kan man ikke sådan bare uden videre sige, at de som er født i stjernetegnet Tvilling, altid vil være sådan og sådan. Nej, det kræver hele rummets indflydelse, stjernetegn og planeters placering og tid på døgnet, for den dag man bliver født. En sådan optegnelse kaldes for et horoskop. At man er Tvilling afgøres udelukkende af Solens placering i årets kredsløb.

År efter år dukker det samme stjernetegn op, på samme tid af året. Gentagelse efter gentagelse. Gentagelse, gentagelse... Men gentagelse er nødvendig og hører vores udvikling til, indtil vi lærer at bemestre et bestemt område af livet. Dog er de fleste områder i ens liv af en så omfattende kaliber, at selv om vi gentog det igen og igen ville vi ikke kunne nå at lære det inden for et livs tidsramme. Tænk på næstekærlighed, tilgivelse, moral for slet ikke at tale om diverse kunstneriske talenter ført frem til deres fuldkommengørelse. Men hvad så? Er det så altsammen spildt. Underforstået, at når vi lukker øjnene for sidste gang så er alt det vi satsede på, alle de uforløste knuder, alle de bånd vi har bundet. Væk! Den lader vi lige stå et øjeblik, for lejrene er delte.

 

Personligt mener jeg klart, at hvis ikke vi tog reinkarnationstanken ind i vores overvejelser om livets hellighed, ville diverse talenter være spildt. Mange børn er født med stærke udviklede talenter af den ene eller anden art, som forbløffer samtiden. Spørgsmålet her er: Er deres kunnen kommet ud af intet? - Livet ville også fremtræde mere humant og kærligt hvis man kunne overføre talenter eller andet til det næste liv, så det ikke bare var spildt og ført bort af vinden. Samtidig ville verden fremtone mere retfærdig, hvis vi vidste, at hvad vi end forvoldte af kvaler hos modparten, dyr som mennesker, ville blive overført til næste eller kommende liv. Men overførelsen til et andet liv ville absolut også gælde kærlighed, opofrelse etc. Jeg har selv gennem mange liv været mere i krig end mange andre, så nu har jeg nået en mættelse inden for det felt. - Indgangen til dit liv med glæder, sorger, bekymringer og kærlighed er alt sammen sat i gang af dig selv. Du er din egen første årsag. Hvem skulle det ellers være? Så opfør dig ordentlig!

Tak for du læste med - ses næste måned.

Jan Schultz - www.astrologiskforum.dk - Facebook: Astrologi Bornholm

Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Kærlighed

Tro, håb og kærlighed. Størst af dem, er kærligheden.Kærlighed er meget mere end blot ord, og det findes mange flere steder end blot mellem to mennesker.


Kærlighedens magi

Der findes meget magi i verden omkring os, den største af dem alle er kærlighedens magi.


At forholde sig konstruktivt kritisk

Jeg har lyst til at dele mine tanker omkring det at forholde sig konstruktivt kritisk til spiritualitet med andre da jeg synes diskussionen om spiritualitet alt for ofte er delt op i de to helt modsatte lejre; Den ene mener det spirituelle er noget hamug og den anden kan slet ikke forstå at der er nogle mennesker, der ikke har set lyset endnu. Jeg vil gerne argumenterer for at en holdning sådan midt imellem vil være gavnligt for den almene opfattelse af området spiritualitet.


Det er da okay

Blot nogle tanker omkring jordens fremtid, hvis der ikke gøres et eller andet drastisk.


Drømme..

Drømme om en ex...


1-5 af 119 : [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning: