Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4048
Online profiler 0
Online gæster 122
Åbne spørgsmål 607
Besvarede spørgsmål 2986

Almanak

Tue, 23. April 2019

Solen i dag

Solopgang:05:46
Solnedgang:20:29

Månen lige nu

Full Moon

Publiceret af: fnug
Den: 15 Mar 2016 15:31
Pris: 0 Point

Print

Bare en kat slutning

HVIS DU FINDER KÆRLIGHED En aristocats mødte på et tidspunkt i sit liv sin O’Malley Og da de havde været på noget af rejse sammen Måtte aristocats vide hvorfor- og tænk at møde så mange dejlige/kærlige katte her Der kunne oplyse denne aristocats om hvorfor lige rejsen skulle tage denne retning. TAK!!!


Efterhånden var baggårdskatten faldet godt til og havde undersøgt lidt på egen hånd om hvad det her NETSPRUT var for et sted og hang ud med en masse dejlige forstående katte så den beslutter at prøve en af de her drinks og valget falder på NETSPRUTS special men ak og ve, baggårdskatte glemte helt advarslen og fik vist lidt for meget sprut inden for vesten så den begyndte at fløjte rundt i trådene der hang ned fra loftet, ja det blev så slemt for baggårdskatten at den glemte sig selv om den baggårdskat den i virkeligheden var, men mærkeligt for selv i dens fuldskab lærte den en masse så den tænkte at i denne her NETSPRUT special måtte der være et eller andet der gjorde at noget tros alt sad fast af det baggårdskatten havde brug for at vide så den besluttede efter den oplevelse at den nok måtte drikke et glas vand ind imellem for den havde hørt at det skulle hjælpe mod tømremænd hvor andre syntes at en ny drinks hjalp bedre.

Heldigvis for baggårdskatten var der en dejlig kat der kendte noget til om hvad man skulle gøre ved forfløjne fulde katte en snor om benet på den lidt småskøre kat og den anden ende bundet til den meget meget venlige forstående kat som i øvrigt blev en af de katte baggårdskatte hang en del ud med.

Selvfølgelig var baggårdskatten ikke bundet som fange, og den fandt da også andre venlige og forstående katte nogle af dem var så dejlige kærlige og sjove så det var svært at give slip, men midt i morskaben med disse katte kunne også gemme sig alvor og henvisninger samt små kærlige slag i ansigtet, men det havde baggårdskatte taget højde for, den var jo selv trådt ud i lyset, og måtte af og til bide i sure æbler føj men nok mest for at udvikle sig selv i lyset fordi det eneste den havde kendt til var de mørke baggårde.

Og her behøvede ingen forklaring skraldet skulle bare væk for fra lyset blev skraldet bare ved og ved i en uendelighed, og måtte fordeles hurtigt i de forskellige spande inden bilen kom, hvor den egentlig gjorde af skraldet ved jeg faktisk ikke, men lader til at noget af det bliver sendt tilbage til lyset men nok kun det lyset skulle lærer at genbruge resten forsvinder sikkert ud i den blå luft og opløser sig selv.

Det jeg vil med min lille katte historier er at takke nogle dejlige forstående kærlige katte jeg har mødt ja selv ejeren af det her NETSPRUT for hjælpe der fik min mørke og lyse side til at hænge sammen på en god måde, for selv om man lever som baggårdskat har man selv brug for at se ting i andres kattes lys, når og hvis man en dag må vende tilbage til sin gamle job, har man mulighed for med kærlig hjælp fra disse kattes lys at håndtere skrald på en ny og måske lysere måde.

Med kærlig hilsen fnug og tak Eagle
Tak for det lys, DU spreder for mig, Fnug ♥♥Og jeg vil altid elske, at være baggårdskat sammen med dig. Kærlige tanker og kram fra mig til dig ♥♥
 fnug
Selv tak glæder MIG meget :) kan da godt være svært at se i sit eget mørke så kærlige krammer til dig fra MIG :)
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Kærlighed

Tro, håb og kærlighed. Størst af dem, er kærligheden.Kærlighed er meget mere end blot ord, og det findes mange flere steder end blot mellem to mennesker.


Kærlighedens magi

Der findes meget magi i verden omkring os, den største af dem alle er kærlighedens magi.


At forholde sig konstruktivt kritisk

Jeg har lyst til at dele mine tanker omkring det at forholde sig konstruktivt kritisk til spiritualitet med andre da jeg synes diskussionen om spiritualitet alt for ofte er delt op i de to helt modsatte lejre; Den ene mener det spirituelle er noget hamug og den anden kan slet ikke forstå at der er nogle mennesker, der ikke har set lyset endnu. Jeg vil gerne argumenterer for at en holdning sådan midt imellem vil være gavnligt for den almene opfattelse af området spiritualitet.


Det er da okay

Blot nogle tanker omkring jordens fremtid, hvis der ikke gøres et eller andet drastisk.


Drømme..

Drømme om en ex...


1-5 af 121 : [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning: