Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3881
Online profiler 0
Online gæster 331
Åbne spørgsmål 590
Besvarede spørgsmål 2928

Almanak

Fri, 15. December 2017

Solen i dag

Solopgang:08:27
Solnedgang:15:43

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Nytårsfortsæt - hele året - og kiloene:)

Hvorfor er det så svært at holde aftaler med sig selv? Hvad er der sker inde i den finurlige og drilske hjerne? Eksemplet i artiklen er bygget over ønsket om at smide nogle kilo - men det kunne handle om forandringer i livet generelt. Jeg tror ikke, at nogen nogensinde bliver endegyldige eksperter i diciplinen "forandringer og livsstilsændringer", - faktisk en skræmmende tanke, hvis nogen tror, at nogen er det - men jeg håber at kunne bringe lidt nye nuancer ind i "livsstils" debatten.


DE 12 CHAKRAER

Personlig og spirituel udvikling gennem healing og afbalancering af de 7 "gamle" chakraer og åbning af de 12 nye chakraer gør det lettere for dig at matche de energier, som nu kommer til jorden.


Personlighedstrækket HSP

I nedenstående artikel forsøger jeg at beskrive personlighedstrækket lidt mere uddybende i første artikel. Den er lavet i samarbejde med Lars Lolk, som er formand for HSP-foreningen.


Særligt Sensitive Mennsker (HSP)

I nyere psykologisk forskning tales om en personlighedstype, som ikke tidligere har været beskrevet særligt indgående. Og hvis den endelig har været beskrevet har det været i form af en mangeltilstand: mennnesker, der var tilbageholdende, hæmmede, anderledes osv. I nedenstående artikel kan ses en nærmere beskrivelse af denne personlighedstype.


Lykke

Mange leder efter lykken , men de helt forkerte steder . Lykken finder man kun et sted , og det er i sindet.


31-35 af 143 : 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.