Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3941
Online profiler 0
Online gæster 251
Åbne spørgsmål 599
Besvarede spørgsmål 2942

Almanak

Mon, 16. July 2018

Solen i dag

Solopgang:04:55
Solnedgang:21:36

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Spirituel og Personlig Udvikling

Sabrina Jensen er indehaver af service-virksomheden SabrinaJensenDK, hvor hun sammen med sit team, skriver artikler til http://SabrinaJensen.dk, tilbyder Engle Coaching, Law of Attraction Coaching, Formålet med Dit Liv Coaching, Rehabilitering for Udsatte Børn, Mediumship, Kurser og den komplette samling af Sabrina's e-bøger.


Søger 30 personer til at teste min Lykke-Dagbog

Søger mænd og kvinder i alle aldre til at teste min nye lykke-dagbog


At forske i bevidstheden

Vi kan ikke overlade det til eksperterne at forske i bevidstheden, vores dagligdags bevidsthed. Det er derfor vi har disse studiekredse hvor vi spørger ind til, og sammen ser på de grundlæggende mekanismer i vores sind.


Min fascination af drømme

Hvorfor er drømme så fantastiske? Hvordan kan det være, at de kan påvirke os i så stor grad, som de kan, og hvad kan vi bruge dem til?


Nytårsfortsæt - hele året - og kiloene:)

Hvorfor er det så svært at holde aftaler med sig selv? Hvad er der sker inde i den finurlige og drilske hjerne? Eksemplet i artiklen er bygget over ønsket om at smide nogle kilo - men det kunne handle om forandringer i livet generelt. Jeg tror ikke, at nogen nogensinde bliver endegyldige eksperter i diciplinen "forandringer og livsstilsændringer", - faktisk en skræmmende tanke, hvis nogen tror, at nogen er det - men jeg håber at kunne bringe lidt nye nuancer ind i "livsstils" debatten.


26-30 af 142 : 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.