Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3941
Online profiler 0
Online gæster 250
Åbne spørgsmål 599
Besvarede spørgsmål 2942

Almanak

Mon, 16. July 2018

Solen i dag

Solopgang:04:55
Solnedgang:21:36

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Drageslægt

Jeg er af en urgammel drageslægt og er bestemt til at føre slægten videre. Det er som en mission for mig. Jeg møder en anden af drageslægt og føder en drageunge. Vi bliver fanget, og dragen bliver opfostret som et menneskebarn. Han ved vist slet ikke at jeg er hans mor, at han er en drage, eller at jeg overhovedet eksisterer. Jeg bliver nemlig holdt fanget. Væk fra dragebarnet.


Ny gratis e-bog Tips til parforholdet

"Sund kærlighed" er en gratis e-bog der bygger på en undersøgelse om den sunde kærlighed i et parforhold. Hvilke kvaliteter indeholder et sundt parforhold?


Verdensmanden

Hvordan det gik en verdensmand


Lightworker Academy

En Lightworker er en Person, der har et Oprigtig Ønske om at Gøre Verden til Et Bedre Sted at Være. En Lightworker er også en Person, som oplever modgang i Livet. Lightworker Academy giver Lightworkers alt, hvad de behøver, for at styrke deres tro på, at de kan gøre en forskel. Lightworker Academy giver også Lightworkers alt, hvad de behøver for at være Succesfulde Lightworkers! Bliv en Del af Lightworker Academy i Dag!


Mariehønen - til eftertanke

En tilfældig eftermiddag stod jeg ved kysten og betragtede havet. Uhåndgribelig stor og med bølgers ufattelige uendelighed. Men blikket søgte nedad og faldt på en lille Mariehøne på vandretur mellem sand og Marehalm.


16-20 af 142 : 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.