Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3881
Online profiler 0
Online gæster 328
Åbne spørgsmål 590
Besvarede spørgsmål 2928

Almanak

Fri, 15. December 2017

Solen i dag

Solopgang:08:27
Solnedgang:15:43

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

En tak til det spirituelle univers

Hvis jeg skulle prøve at give et bud på, hvad der har fået min tankegang til at ændre sig og hermed min adfærd og sindsstemning, er det noget med følgende...


Min spirende forståelse for den spirituelle opfattelse af energi

Min respekt for intuition har altid stået i skyggen af det, jeg har opfattet som logik og rationalitet. Men det skulle komme til at ændre sig efter en oplevelse, som gjorde mig opmærksom på at logik, rationalitet og målbare objektive facts, kun er en meget lille delmængde af det, der kan benyttes som beslutningsgrundlaget for vores tanker og følelser. Der skete følgende…


Ryd op i dit rod!

Efter at have læst den fremragende bog "Ryd op i dit rod" af Karen Kingston, besluttede jeg at rydde lidt op i mit liv. Dette er blot en lille fortællinger herom - og samtidig en varm anbefaling af denne fremragende bog.


Lidt mere om hvordan jeg opdagede energibegrebet.

En lille fortælling om de første dage, hvor jeg for alvor begyndte at lytte efter og bevidst vælge til, hvilke energier, der tillades tilstedeværelse i mit liv, og hvilke, der bevidst sorteres fra og udelukkes.


Aura

Når man skal optræne sig selv i at fornemme andre menneskers indre kvaliteter, altså være opmærksom på deres aura, skal man tvinge sig selv til at se bort fra disse fysiske, observerbare ting og prøve at se ind i dem, prøve at fornemme om de er rare, dejlige, omsorgsfulde mennesker. Prøve at se, lægge mærke til, hvad det er for signaler, energier - som de udstråler. Dette er altså ikke helt nemt. Her er en lille fortælling om mine begyndervanskeligheder på dette felt.


136-140 af 143 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [ 28 ] 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.