Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3988
Online profiler 0
Online gæster 409
Åbne spørgsmål 598
Besvarede spørgsmål 2970

Almanak

Sat, 15. December 2018

Solen i dag

Solopgang:08:26
Solnedgang:15:43

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Intutionenes Stemme

Når intuitionen banker på sindets dør - bliv bedre til at fornemme, mærke og handle. 


Besættelser - et gammelt fænomen i den ny tid

Besættelser er et gammel fænomen. Vi kan f.eks. i Biblen læse at Jesus uddrev onde ånder fra besatte mennesker. I denne artikel fortæller Susanne Nevel, at fænomenet stadig eksisterer og måske endda i højere grad end vi almindligvis er klar over. Susanne, der nu som healer arbejder med at befri besatte mennesker, har selv været besat og fortæller her, at en besættelse kan være medårsag til både fysiske og psykiske sygdomme eller ubalancer.


At forholde sig konstruktivt kritisk

Jeg har lyst til at dele mine tanker omkring det at forholde sig konstruktivt kritisk til spiritualitet med andre da jeg synes diskussionen om spiritualitet alt for ofte er delt op i de to helt modsatte lejre; Den ene mener det spirituelle er noget hamug og den anden kan slet ikke forstå at der er nogle mennesker, der ikke har set lyset endnu. Jeg vil gerne argumenterer for at en holdning sådan midt imellem vil være gavnligt for den almene opfattelse af området spiritualitet.


En tak til det spirituelle univers

Hvis jeg skulle prøve at give et bud på, hvad der har fået min tankegang til at ændre sig og hermed min adfærd og sindsstemning, er det noget med følgende...


Min spirende forståelse for den spirituelle opfattelse af energi

Min respekt for intuition har altid stået i skyggen af det, jeg har opfattet som logik og rationalitet. Men det skulle komme til at ændre sig efter en oplevelse, som gjorde mig opmærksom på at logik, rationalitet og målbare objektive facts, kun er en meget lille delmængde af det, der kan benyttes som beslutningsgrundlaget for vores tanker og følelser. Der skete følgende…


136-140 af 146 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [ 28 ] 29 30

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.