Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3958
Online profiler 0
Online gæster 213
Åbne spørgsmål 598
Besvarede spørgsmål 2957

Almanak

Sun, 23. September 2018

Solen i dag

Solopgang:06:58
Solnedgang:19:05

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

At forholde sig konstruktivt kritisk

Jeg har lyst til at dele mine tanker omkring det at forholde sig konstruktivt kritisk til spiritualitet med andre da jeg synes diskussionen om spiritualitet alt for ofte er delt op i de to helt modsatte lejre; Den ene mener det spirituelle er noget hamug og den anden kan slet ikke forstå at der er nogle mennesker, der ikke har set lyset endnu. Jeg vil gerne argumenterer for at en holdning sådan midt imellem vil være gavnligt for den almene opfattelse af området spiritualitet.


En tak til det spirituelle univers

Hvis jeg skulle prøve at give et bud på, hvad der har fået min tankegang til at ændre sig og hermed min adfærd og sindsstemning, er det noget med følgende...


Min spirende forståelse for den spirituelle opfattelse af energi

Min respekt for intuition har altid stået i skyggen af det, jeg har opfattet som logik og rationalitet. Men det skulle komme til at ændre sig efter en oplevelse, som gjorde mig opmærksom på at logik, rationalitet og målbare objektive facts, kun er en meget lille delmængde af det, der kan benyttes som beslutningsgrundlaget for vores tanker og følelser. Der skete følgende…


Ryd op i dit rod!

Efter at have læst den fremragende bog "Ryd op i dit rod" af Karen Kingston, besluttede jeg at rydde lidt op i mit liv. Dette er blot en lille fortællinger herom - og samtidig en varm anbefaling af denne fremragende bog.


Lidt mere om hvordan jeg opdagede energibegrebet.

En lille fortælling om de første dage, hvor jeg for alvor begyndte at lytte efter og bevidst vælge til, hvilke energier, der tillades tilstedeværelse i mit liv, og hvilke, der bevidst sorteres fra og udelukkes.


136-140 af 144 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [ 28 ] 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.