Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3988
Online profiler 0
Online gæster 444
Åbne spørgsmål 598
Besvarede spørgsmål 2970

Almanak

Sun, 16. December 2018

Solen i dag

Solopgang:08:27
Solnedgang:15:43

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

Rensning af sten og krystaller

Sten og krystaller indeholder subtile energier og vibrationer. De  modtager og fragiver disse energier og vibrationer. Derfor vil de også indeholde fremmede energier, når du køber dem eller får dem foræret. Når du anskaffer dine sten og krystaller - er det en god ide at rense dem for "fremmedes" energier - og gøre dem til "dine". Der flere gode måder at gøre dette på.


Spændende historier om krystaller og ædelsten

I vore dage er der indsamlet meget materiale om krystaller og ædelsten. Vi har i dag mange overleveringer og historier om stenenes oprindelse, hvordan de engang har været brugt, prydet, støttet og æret konger og kejserer verden over. Disse historier, der knytter sig til ædelsten og krystaller, har


Krystaller og bryllupsdage

Vi kender alle sammen søvlbryllup! Vi kender også diamantbryllup. Og kobberbryllup. Men vidste du, at der findes krystaller for næsten hvert år, vi har holdt sammen i ægteskabet. Herunder finder du en liste over de krystaller der symboliserer de forskellige år.


Drømme

Alle mennesker drømmer i flere perioder om natten. Men det er ikke alle mennesker der er i stand til at huske deres drømme. Dog er drømmene vigtige budskaber fra vores underbevidsthed - og i en selvudviklingsproces et brugbart redskab til at forstå os selv, og komme videre i vores vågne liv.


Guder

Isis er en meget vigtig gudinde der for vil jeg skrive om hende


126-130 af 146 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [ 26 ] 27 28 29 30

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.