Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 3953
Online profiler 0
Online gæster 410
Åbne spørgsmål 597
Besvarede spørgsmål 2956

Almanak

Tue, 18. September 2018

Solen i dag

Solopgang:06:49
Solnedgang:19:17

Månen lige nu

Full Moon
Artikel skrevet af:
Sortere efter:
Søg indenfor: Alle kategorier
Tekstsøgning:
 
   
Tidligere artikler Dato    Pris    Læst    Indlæg    Bedømmelse 

VORES FORELOEBIGE RUTE

Af mangel paa bedre, siger vi ‘Velkommen!’


THE BIG APPLE

Alle forberedelserne bar frugt, i hvert fald mht. indrejse i USA. Verdens moralske vogter nummer 1, aabnede doeren paa klem, og med en erough landingf i Newark Airport, New Jersey, indvaderede vi det oestamerikanske sommerlandskab.


LIKE A FISH OUT OF WATER... SAADAN DA

Papirnusseri er efterhaanden blevet hverdag for os, her i Richmond, Virginia. Med falsk lejekontrakt og proforma bankkonto i haanden, bevaeger vi os, paa usikker grund, rundt i det offentlige system. Vores maal er, i sidste ende, et bilkoeb, og dermed en billet vaek herfra.


Rensning af sten og krystaller

Sten og krystaller indeholder subtile energier og vibrationer. De  modtager og fragiver disse energier og vibrationer. Derfor vil de også indeholde fremmede energier, når du køber dem eller får dem foræret. Når du anskaffer dine sten og krystaller - er det en god ide at rense dem for "fremmedes" energier - og gøre dem til "dine". Der flere gode måder at gøre dette på.


Spændende historier om krystaller og ædelsten

I vore dage er der indsamlet meget materiale om krystaller og ædelsten. Vi har i dag mange overleveringer og historier om stenenes oprindelse, hvordan de engang har været brugt, prydet, støttet og æret konger og kejserer verden over. Disse historier, der knytter sig til ædelsten og krystaller, har


121-125 af 144 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [ 25 ] 26 27 28 29

Du har også mulighed for at skrive en artikel og dele dine tanker, dine rejseoplevelser etc. med andre. Du skal blot være logget ind på NetSpirit, så kan du skrive lige så mange artikler du måtte have lyst til - Log ind ved at klikke her.