Skip to navigation | Skip to content

 
 

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4048
Online profiler 0
Online gæster 326
Åbne spørgsmål 607
Besvarede spørgsmål 2985

Almanak

Sat, 20. April 2019

Solen i dag

Solopgang:05:53
Solnedgang:20:23

Månen lige nu

Full Moon
NetSpirits adresse- og forhandlerliste søger at samle alle, der udbyder ydelser, der er relevante for de emner, der præsenteres på NetSpirit. Dette betyder at søger du en alternativ behandler eller en forhandler af produkter i relation til det spirituelle, det alternative, er dette stedet.

Det er ganske gratis og det tager kun et øjeblik at blive oprettet på NetSpirits adresseliste. Laver du en optagelse bliver du synlig, ikke alene her på NetSpirit, men tillige også på de mange andre hjemmesider, der benytter sig af NetSpirits adresseliste. Og nok så vigtigt, skal du efterfølgende kun vedligeholde dine oplysninger et sted. Hvis du skifter adresse, telefonnummer eller blot ønsker at ændre beskrivelsen af din forretning, gør du dette nemt og hurtigt og ganske gratis, og disse ændringer slår så igennem på alle de hjemmesider, der benytter sig af NetSpirits adresseliste.
  • Der er mulighed for gratis optagelse.
  • Du kan selv vedligeholde dine data.
  • Adresselisten kan tilpasses til kun at vise din forening / jeres medlemmer.
  • Adresselisten bruges af flere forskellige hjemmesider.
  • Ved oprettelse bliver du vist på alle de hjemmesider der benytter adresselisten.

Søg i adresselisten

Ønsker du at søge i adresselisten - Klik her.

Oprettelse i adresselisten

Ønsker du at oprette dig i adresselisten, så kan du gøre det her: Oprettelse.

Ret din data i adresselisten

Er du allerede optaget på adresselisten, kan du rette i dine data. Du skal naturligvis være logget ind før du kan rette i dine data. Hvis du har brug for at logge kan du gøre det her: Log ind.

Er du allerede logget ind på NetSpirit kan du rette din optagelse i adresselisten, enten ved at klikke på "Opret dig i adresselisten" i venstre menubar - er du allerede logget ind, vil du nemlig automatisk blive ført til din optagelse. Alternativt kan du finde din egen optagelse ved at søge efter den og når du har fundet den, er der her et link, der hedder "Ret mine data"

Vis adresselisten på min hjemmeside

Alle kan få vist adresselisten på deres egne hjemmesider. Denne kan tilpasses således, at den kun viser de emner, der er relevante. Du kan lave lige præcis det udtræk af databasen, som er relevant for dig og dine besøgende. Er du kun interesseret i at få vist adresselisten for dem, som er medlemmer af en bestemt forening eller kun interesserede i at få vist forhandler og behandlere indenfor et område, så afkrydser du blot dette som valgmuligheder i opsætningen af adresselisten.

Adresselisten kan også tilpasses med dit eget stylesheet, således at den vises med den teksttype, og tekststørrelse mv, som du benytter på din hjemmeside. Kort sagt kan visningen af adresselisten tilpasses lige præcis til din hjemmeside - For at fremstille den kode du skal indsætte på din egen hjemmeside og få vist adresselisten lige præcis sådan som du ønsker det - klik her.