Skip to navigation | Skip to content

 

Yoga

World Heritage

Enneagrammet

Feng Shui

Kinesisk astrologi

Lær selv kurser

Mine data

Profiler

Spørgsmål

Artikler

Adresseliste

Statistik

Besøgende pr. dag
Antal profiler 4047
Online profiler 0
Online gæster 220
Åbne spørgsmål 605
Besvarede spørgsmål 2989

Almanak

Tue, 21. May 2019

Solen i dag

Solopgang:04:52
Solnedgang:21:19

Månen lige nu

Full Moon

Inspiration


FANTASTISKE FORBEDRINGER PÅ VEJ!

Massevis af nye funktioner, udvidelse af vores mest populære emner og det hele vedbliver naturligvis med at være gratis. Arbejdet foregår lige nu og forventes afsluttet ultimo maj. Det er derfor lige nu, vi gerne høre fra dig hvis du har ønsker til hvorledes dit ynglingsemne bedst præsenteres - er der noget du mangler, noget vi kan gøre bedre, så hører vi meget gerne fra dig.

Donationer modtages med stor stor tak. - MOBILPAY 26 23 59 40


NETSPIRIT I SIN NYE UDGAVE FINDER DU HER: WWW.NETSPIRIT.CLUBNetSpirits spørgeforum Nyeste meddelelse Svar
Ulla (Guest)
9 May 2019 14:42
af Albert (Guest)
2
5 May 2019 19:04
17
Karen1234 (Guest)
18 Apr 2019 10:16
af Karen1234 (Guest)
0
Preben Nordahl Hansen (Guest)
17 Apr 2019 10:30
1
Sussie (Guest)
16 Apr 2019 12:58
af Sussie (Guest)
0
Få tydet din drøm af drømmeekspert Lene Sonne Nyeste meddelelse Svar
8 May 2019 07:13
af fnug
5
Pernille May (Guest)
7 May 2019 21:58
1
7 May 2019 21:58
2
Vibe Bjerrehuud (Guest)
7 May 2019 21:57
1
Guro Feste (Guest)
26 Nov 2018 19:41
2
Stil et spørgsmål
Det er gratis og nemt at stille spørgsmål. Blot husk at vælge den rigtige kategori og at velformulerede spørgsmål er vejen til hurtige og gode svar. Stil et spørgsmål

netspirit

Chat via video eller tekst
Chat via video eller tekst. Privat med en ven eller kast dig ud i en offentlig chat. Det er helt op til dig. Kræver ingen login og er ganske gratis. Start en chat

netspirit

Google & Facebook
Stil spørgsmål i ovenstående forum - eller brug vores forum på Google / Facebook

netspirit

NYHED! Gratis e-bøger

Gratis e-bøger (epub) på dansk - Nemt, gratis. netspirit


netspirit netspirit netspirit netspirit netspirit netspirit
NetSpirits Klik og lær selv

Klik på illustrationerne og bliv inspireret - Nemt, gratis.


netspirit

NYHED ! Læs dit ugehoroskop

Bliv klogere på dit stjernetegn. Hvilke stjernetegn passer bedst sammen i kærlighed, berømte personer født i dit stjernetegn, hvordan dit stjernetegn kan hjælpe dig. Nu også med ugehoroskoper! - Klik på dit stjernetegn og læs dit horoskop for ugen.

netspirit

Oversigt over drømmesymboler

Kender du drømmesymbolerne kan du tolke dine egne drømme og hjælpe andre med at forstå deres drømme. Drømmetydning hjælper dig til at forstå dine inderste længsler og behov. Klik på illustrationen og se Danmarks største oversigt over drømmesymboler

netspirit

Beskrivelse af tarotkortene

Tarotkort siges at indeholde hele universets visdom, og kan du tyde tarotkortene får du andel i denne visdom og dermed vejledning til at leve livet og træffe vigtige valg på livets vej. Klik på tarotkortet til venstre og se beskrivelse af de 78 tarotkort.

netspirit

NYHED ! Tre populære tarotsæt

Sammenligning de tre mest populære tarotsæt - Rider Waite, Art Noveau og Aleister Crowley. Brug et øjeblik til at fordybe dig i et enkelte kort og bemærk fx gennemgående træk mellem de tre tarotsæt - eller bare nyd deres skønhed!.

netspirit

Spørg tarotkort til råds - Træk et tarotkort

Tarotkortene kan vejlede dig. Før du trækker et tarotkort, så brug et kort øjeblik til at tænke over hvad det helt præcist er du gerne vil spørge om. Lad derefter kortene guide dig på din vej. Klik på tarotkortet til venstre og spørg tarotkortene til råds.

netspirit

Find dine biorytmer

Vores biorytmer fortæller om vores fysiske formåen, vores psykiske balance og vores intellektuelle stadie på et givet tidspunkt. Ud fra biorytmerne skulle kunne forklares, hvorfor vi nogle dage er i højt humør og andre dage mangler overskud. Klik og find dine biorytmer.

netspirit

Find dit kinesiske dyretegn

Kineserne har stor respekt for astrologien, og derfor har mange af dem deres eget årsdyr for at fremhæve deres medfødte egenskaber og personligheder. Årsdyr menes også at bringe megen held, lykke og rigdom til deres ejermand. Klik og find dit kinesiske dyretegn.

netspirit

NYHED ! Find dine fire pæle (BaZi)

Igennem dit Ba Zi diagram finder du dit heldige element hvilket er meget vigtigt at kende hvis du vil skabe balance og harmoni i dit liv.

netspirit

Numerologi - Skal du skifte navn ?

Ifølge numerologi er du kendt i universet ved de energier, som bl.a. dit navn udtrykker og derfor påvirker dit navn hvilke energier du tiltrækker og frastøder. Prøv at indtaste dit navn og få at vide hvad numerologien mener om dit navn.

netspirit

Spørg I Ching til råds - Kast et hexagram

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring - ja faktisk hvad som helst. Her kan du kaste et heksagram og spørge I Ching til råds.

netspirit

I Ching - Oversigt over heksagrammer

I kinesisk spådomskunst havde man oprindeligt kun to svar; Yin-Yang. Man fandt derfor på tegn, der indholdt to linjer, hvorved svar blev fordoblet. Senere blev tilføjet endnu en linje og dermed otte mulige svar. Disse tegn benævnes trigrammer og når de kombineres får vi de 64 heksagrammer, der hver har en betydning man kan slå op i bogen I Ching.

netspirit

Yoga - De fem tibetanere

Yoga-øvelserne kaldet 'De 5 Tibetanere' er også blevet kendt som ungdommens kilde.
Se her, hvordan du nemt udfører de fem trin.

netspirit

Yoga - Asanas, Yoga stillinger & øvelser

Asana (Sanskrit) betyder ”at sidde stille”. Asana er en yogastilling og når disse yoga stillinger benyttes i sammenhæng får vi yoga øvelserne. Se her, oversigt over Yoga Asanas.

netspirit Oversigt - Sten & Krystaller
Sten og krystallers virkning kommer fra deres energivibration, deres evne til at modtage, frastøde og kanalisere energivibrationer, samt deres indhold af mineraler. Se Danmarks største oversigt over sten & krystaller.
netspirit Oversigt - Urter, naturmedicin og æteriske olie
Der eksisterer en ældgamle viden om, hvordan urter virker på både krop og sind, en viden der er blevet nedskrevet og bevaret gennem århundreder.
netspirit NYHED ! Skriv med hieroglyffer
Indtast dit navn eller hvad du har lyst til og se hvordan det ser ud med hieroglyffer.
netspirit

De, som mister rigdom, mister meget. De, som mister en ven, mister mere. Men de, som mister modet, mister alt.MobilPay: 26235940

Bank: Reg. 5015 Konto. 000 12 577 84